Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Club MMG op herhaling

Vrijdag 26 mei 2006
Club MMG op herhaling
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Voor de tweede keer in de geschiedenis heeft ‘Club MMG’ het C1000-stratenvoetbaltoernooi gewonnen. Hiermee revancheerde het team zich op de verloren finale van vorig jaar.

Het stratenvoetbaltoernooi wordt jaarlijks georganiseerd op Hemelvaartsdag op de velden van BAS Voetbal. In verschillende categorieën (Dames, 35+, junioren, klungels en senioren) wordt er eerst in poules gespeeld, waarna de finaleronden worden afgewerkt.


Ronde
Bij het grootste onderdeel, de heren senioren, werd gestart in drie poules van elk 6 teams. Club MMG moest het hierin onder andere opnemen tegen oud-winnaars FC Hond en Sjamps Elisees. Toch had het team van Stefan Tolhoek hier weinig moeite mee en al snel waren ze geplaatst voor de volgende ronde.


Bas de Jong in actie tijdens de finale

Uitblinker
In de finale was Marco Westerhof uitblinker. Hij scoorde twee keer van afstand, waardoor het team met veelal spelers van BAS 1 en BAS 2 op een riante uitgangspositie kwam. Toch werd het nog heel spannend, toen het 2-1 en vlak voor tijd 2-2 werd.


Ferry Kamps mist vanaf de stip bij een stand van 1-0

De regels schrijven voor dat er dan een beslissing valt via strafschoppen. Ferry Kamps had tijdens de wedstrijd, met een 1-0 stand, nog gefaald vanaf 11 meter, maar was in de eindserie onverbiddelijk, evenals Stefan Tolhoek en Marc Wisse. Boy Bies aan de andere kant stopte één van de strafschoppen, zag er één hoog over gaan en zag de derde op de paal belanden.


Boy Bies stopt de tweede strafschop

Bekers
Uit handen van Mart Muller ontvingen de winnaars in de verschillende categorieën een beker. BAS Voetbal kan terugkijken op een wederom geslaagd evenement, dat ondanks de slechte weersvoorspellingen tot goed te bekijken was. De grote buien bleven uit, waardoor er een sportief gerieflijke temperatuur was.

Klik hier voor alle foto's


Club MMG - De winnaars van 2006

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Voetbal
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 2.3 °C
  • 0.0 mm
  • 7.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top