Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa

Tribune BAS Voetbal geopend

Zaterdag 3 juni 2006
Tribune BAS Voetbal geopend
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Onder grote publieke belangstelling is zaterdagmiddag de tribune van BAS Voetbal officieel geopend. Dit werd omlijst met een wedstrijd tussen De Bouwers en De Veteranen, waarvan de laatstgenoemde met 3-2 won.

Het afgelopen seizoen zijn er vele uren door vele vrijwilligers in geïnvesteerd om toe te leven naar deze dag. De voortgang hiervan was steeds te volgen via de website van de voetbalvereniging en alleen direct betrokkenen zullen echt doorhebben hoeveel werk in de bouw hiervan is gaan zitten.


Van de bouw komt er een fotocollage in de kantine te hangen

Rood-wit
Het resultaat mag er echter zijn. Gesponsord en wel door bedrijven en door leden van de vereniging, prijkt er langs de lange zijde van hoofdveld van de voetbalclub een rood-witte tribune. Vandaag werd, naast de officiële opening door voorzitter Mart Muller, ook het laatste onderdeel onthuld: het BAS-logo.


Mede dankzij stoelsponsors, kon uiteindelijk de hele tribune van stoelen worden voorzien

BAS is onze club
Cor Neleman, erelid van BAS Voetbal, mocht het logo ontdoen van het doek, waarna de aanwezigen het rood-witte logo in alle pracht konden aanschouwen. “BAS is onze club”, de titel van het clublied van de vereniging, siert dit tekstueel op. Tegelijk worden erelid Annie van Zandbergen en lid van verdienste Maarten Boon herdacht. De aanwezige fotografen van de pers hadden overigens alle moeite de onthulling er ‘spontaan’ op te krijgen, tot vermaak van het in de tribune genestelde publiek.


Cor Neleman onthult het BAS-logo

Voetbal
Na de opening werd er een wedstrijd gespeeld tussen ‘de veteranen’, met hierin oud-leden van de club, tegen ‘De Bouwers’. Dit laatste elftal werd gevormd door mensen die hebben meegeholpen aan de bouw van de tribune en door de sponsors geleverde spelers. Beide teams werden aangevuld met spelers uit BAS 5. De veteranen leidden met de rust al met 2-1. Henk Westerhof schoot de 3-1 binnen, waarna vlak voor tijd Gerard van Tilburg fraai de 3-2 binnenschoot.


De wedstrijd tussen de veteranen en de bouwers eindigde in 3-2

Trots
Hoe dan ook heeft de Biddinghuizer club een complex om trots op te zijn. Met deze tribune kan de gang naar hogere speelklassen met het volste vertrouwen worden ingezet.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top