Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Peter Evers Peter Evers

Gert Jan Naber bijna perfect in Vrouwenpolder

Dinsdag 6 juni 2006
Gert Jan Naber bijna perfect in Vrouwenpolder
Foto: Alice Naber (archieffoto)

BIDDINGHUIZEN - Gert Jan Naber was zaterdag de beste van het indrukwekkende deelnemersveld in de klasse zwaar van de samengestelde wedstrijd (sgw) rond de terreinen van Manege ‘De Eendracht’ in het Zeeuwse Vrouwenpolder.

Op de rug van Coral Estate Rolling Stone verwees de ruiter uit Biddinghuizen Marcelle de Kam met Ibouche naar de tweede plaats. Het leverde de amazone uit Domburg de Zeeuwse titel op.

Moeilijk
De dressuur vormt een zwaar meetellende factor in de sgw. Wie er op dat onderdeel in slaagt de concurrentie achter zich te houden, trekt veelal aan het langste eind. Gert Jan Naber bleef op De Eendracht in Vrouwenpolder op dit onderdeel de Zeeuwse favoriet voor de eindzege Marcelle de Kam nipt voor. Ondanks de kleine achterstand had De Kam toen al het vermoeden dat het moeilijk zou worden om haar favorietenrol waar te maken.


Tweehonderdste
De 29-jarige Domburgse had gelijk. De in de sgw internationaal gelouterde Gert Jan Naber toonde zich ook bij het springen en cross de beste. De 42-jarige inwoner van Biddinghuizen hield met Rolling Stone in de springpiste de nul op het strafblad. Ook in de cross maakte Naber met de achtjarige Lancelot-zoon geen fout. Hij onderstreepte zijn meesterschap nog eens door de ideale af te leggen tijd in de cross met slechts tweehonderdste seconde te overschrijden.

Alice Naber-Lozeman
De top van het klassement op zaterdag had en nog indrukwekkender Biddinghuizer randje. Alice Naber werd derde met Coral Estate Plutos Z en wederom Gert Naber werd ook nog vierde, deze keer met Coral Estate Max.

Klik hier voor alle foto's

Bron: Provinciale Zeeuwse Courant / Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Drafsport
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.7 °C
  • 21.4 mm
  • 7.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top