Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Twee optredens voor Zeldzaam

Woensdag 14 juni 2006
Twee optredens voor Zeldzaam
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De Biddinghuizer band Zeldzaam gaat de komende tijd twee optredens verzorgen, ver buiten de regio Biddinghuizen, in Eesveen en Nispen.

Lagere tijd was het wat stiller rond de feestband, omdat er ook wordt gewerkt aan een nieuwe CD. De band is nog in onderhandeling over de juiste opnamedata en zal hier nog, wanneer er concretere plannen zijn, over naar buiten treden.


Zeldzaam hangt al op diverse plaatsen in Nispen, zoals hier bij Café De Gouden Leeuw. Ook zijn er posters gespot in het Belgische Essen

Nispen
Op zaterdag 1 juli zal de band optreden vlakbij de Belgische grens, in het Noord-Brabantse Nispen. Het optreden wordt gegeven in het kader van het Feestweekend van de Katholieke Plattelands Jongeren (KPJ) afdeling Nispen, zeg maar de 'Jongeren 19Nu van het Zuiden'. Het is voor het eerst dat er zo ver van Flevoland wordt opgetreden en wanneer dit goed gaat, zitten er voor de komende jaren wellicht meer optredens in voor de Biddinghuizers. Het optreden vindt plaats aan de Antwerpseweg bij het grensterrein. De avond begint om 21.00 uur en de entree is €5,-


Eesveen
Een week later, op zaterdag 8 juli, verzorgt Zeldzaam een optreden in het Overijsselse Eesveen. Op de grens met Drenthe in de gemeente Steenwijkerland wordt door Feestvereniging Eesveen een dorpsfeest gehouden. Meer informatie over dit optreden zal later bekend worden gemaakt.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zeldzaam
Zeldzaam Zeldzaam
IJzersterk in eenvoud
p/a Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@zeldzaam.net
W http://www.zeldzaam.net/
Zeldzaam
Zeldzaam
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.0 °C
  • 0.0 mm
  • 8.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top