Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Boekhandel Biddinghuizen geopend

Maandag 26 juni 2006
Boekhandel Biddinghuizen geopend
Foto: Boekenhuys Van der Walle (rechtenvrije foto)

BIDDINGHUIZEN - Twee weken geleden heeft Boekenhuys Van der Walle zijn deuren in Biddinghuizen geopend.

Sinds die tijd heeft de winkel al veel enthousiaste dorpsbewoners mogen ontvangen. “Wij zijn erg blij met de warme ontvangst in het winkelcentrum,” antwoorden de eigenaren van de winkel, Karin van der Walle en Marco Becker, desgevraagd. “Zowel het winkelend publiek als de al zittende winkeliers hebben ons een warm welkom gegeven.”

De opening van de winkel viel samen met de feestweek van Biddinghuizen, maar toch heeft het stel besloten om de opening stil te houden. “Dat is bewust gedaan,” zegt Becker, “omdat we maar een kleine winkel zijn. Door een grote openingsactie liepen we het risico overstroomd te worden door klanten, die dan geen ruimte hadden om rustig naar een boek of tijdschrift te zoeken.”


Ondanks de beperkte oppervlakte biedt de winkel een breed assortiment aan boeken: romans, geschenkboekjes, reisboeken, kookboeken, hobbyboeken, kinderboeken, woordenboeken en nog veel meer. En als het boek dat u zoekt niet op voorraad is, dan kan het voor u worden besteld.

Naast boeken en tijdschriften verkoopt Boekenhuys Van der Walle ook wenskaarten, kranten én gebruikte boeken. Vooral met de wenskaartenreeks van Hartung zijn de eigenaren erg blij. “De kaarten zijn van een stevige kwaliteit en hebben schitterende foto’s. Bovendien zijn ze erg aantrekkelijk geprijsd,” zo zegt Van der Walle.

Boekenhuys Van der Walle is gevestigd aan de Baan 22 in Biddinghuizen en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top