Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Oogstweg 31 Kjell's Opslag

Computercursussen voor beginners en gevorderden

Maandag 7 augustus 2006
Computercursussen voor beginners en gevorderden
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De Senioren Computer Club Biddinghuizen start in komend september en in januari a.s. weer met computercursussen voor 50 plussers.

Senioren die het gebruik van de computer goed onder de knie willen krijgen kunnen ook dit najaar weer terecht bij de Senioren Computer Club Biddinghuizen.

Begin september start een nieuwe reeks voor beginners en gevorderden. Overdag, werkend in kleine groepjes, onder leiding van deskundige leeftijdgenoten, in een plezierige sfeer met veel tijd en ruimte voor uw eigen vragen.

Voor deze cursussen betaald men niet meer dan een zeer redelijke prijs. Of het nu gaat om de eerste beginselen van Windows of om het werken met Word om uw eigen brieven te gaan schrijven, de geheimen van Internet of e-mail, dan wel het leren van Excel, u kunt voor dit alles in Biddinghuizen bij Senioren Computerclub terecht. De cursussen worden in januari a.s herhaald.

Maar er is meer, veel cursisten willen al spoedig, na enkele lessen, deelnemen aan verenigingsactiviteiten, zoals surfen op het Internet, e-mailen, digitale fotobewerking etc. De ondersteuning vanuit de helpdesk geniet eveneens grote belangstelling.

Doordat de cursisten lid zijn van de vereniging, kunnen zij deelnemen aan de werkgroepen die zich met deze activiteiten bezig houden en gebruik maken van de hulp en ondersteuning via de helpdesk.

Het Internetcafé is vrij toegankelijk voor alle leden. Alle verenigingsactiviteiten, inclusief het geven van cursussen, vinden plaats in het verenigingslokaal in het Koetshuis, Baan 33 te Biddinghuizen.

Nadere informatie over het volgen van een cursus en het lidmaatschap en de daaraan verbonden kosten zijn te verkrijgen bij de secretaris van de vereniging, Henk Hendriks, Havenkant 14, 8256 CV te Biddinghuizen, tel. 0321 332184 of via e-mail henkhendriks1938@hetnet.nl.

Ook kunt u de nodige informatie vinden op de website van de vereniging http://www.sccb.nl.

Informatieboekjes zijn ook verkrijgbaar bij de balies van de Rabobanken en de bibliotheken in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Cursussen
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Senioren Computerclub
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top