Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Hondenpoepactie in Biddinghuizen

Donderdag 14 september 2006
Hondenpoepactie in Biddinghuizen
Foto: Wijkteam Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Medewerkers van wijk- en buurtbeheer van de gemeente hebben in wijk Baan (een aantal speelvelden langs Het Erf) borden opgehangen.

Teksten op de borden zoals “wilt u iets doen aan die poep onder mijn schoen!” en “uw hond hier laten poepen kan veel ergernis oproepen” vragen aandacht voor het hondenpoepprobleem.

Bij omliggende woningen zijn overzichtskaartjes van de uitlaatgebieden en hondenpoepzakjes uitgedeeld. In de groen/gele zones mogen honden loslopen en mogen uitwerpselen blijven liggen. In de overige gebieden moeten honden worden aangelijnd en geldt een opruimplicht.


Eind september volgt nog een dergelijke actie rondom het evenemententerrein.

Tegelijkertijd wordt er aandacht gevraagd voor de overlast van kattenpoep. Ook die is vies als het onder schoenen of in kleren komt. Een kat hoeft niet te worden aangelijnd, maar kan wel prima leren om zijn/haar behoefte te doen in de kattenbak thuis in plaats van in de tuin van een ander of het openbaar gebied.


Voor informatie kunt u contact opnemen met de wijkpost op maandag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur, telefoon 330731. Ons e-mail adres: wijkpost.biddinghuizen@dronten.nl


Wijkteam Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wijkpost
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top