Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Onheilspellend begin herfstvakantie

Woensdag 27 september 2006
Onheilspellend begin herfstvakantie
Foto: Walibi World

BIDDINGHUIZEN - Vanaf vrijdag de 13e t/m 29 oktober nemen levende vogelverschrikkers, monsters en andere engerds onder leiding van Dr. Shock de macht over in Walibi World.

Overdag tijdens Happy Halloween, is het nog niet echt eng in het park, maar wel héél spannend. Tijdens Scary Halloween, met haar 7 Fright Nights, is het angstaanjagend en daarom uitsluitend geschikt voor mensen met stalen zenuwen…


Al zeven seizoenen lang is Halloween het meest populaire evenement van Walibi World. Dat is natuurlijk niet voor niets. Indrukwekkende monsters, onverklaarbare geluiden, geuren en extra spannende attracties nemen iedere gast mee naar een wereld waar alles onvoorspelbaar en onvoorstelbaar spannend is!

Walibi Land, het gebied met attracties voor de kleine helden, is tijdens Happy Halloween omgetoverd tot een boerenerf bewoond door de familievogelverschrikker. Samen leven ze in de Spookboerderij, waar kinderen met hun ouders een kijkje mogen nemen, als ze durven. Snel naar buiten als het eng is? Probeer dan de uitgang van het maïsdoolhof maar eens te vinden!


Kinderen kunnen zich tijdens Happy Halloween gratis laten schminken om zo ook anderen te laten schrikken, één van de luie boerenknechten of slapende vogelverschrikkers bijvoorbeeld. Het is de moeite waard, want als deze wakker worden, delen ze snoepjes uit! Even tot rust komen kan bij de gezellige Walibi Show, al zijn er geruchten dat er wel eens roet in het eten gegooid kan worden door die nare plaaggeest… dus het is oppassen geblazen!

Scary Halloween met 7 Fright Nights
Tijdens de zeven Fright Nights op vrijdagavond 13, 20 en 27 oktober, zaterdagavond 14, 21 en 28 oktober én op zondagavond 29 oktober neemt Dr. Shock tot 22.00 uur de macht over in Walibi World.

Hij zaait vanuit The Point of Fear ANGST in het park, het belangrijkste ingrediënt voor zijn nieuwste lugubere experiment. Onwetende gasten mogen plaatsnemen in de wachtkamer van The House of Shock, waar zij geen idee hebben wat hen te wachten staat!

Worden zij, net als vele voorgangers, slachtoffer van Dr Shock’s zieke wens zijn gasten de stuipen op het lijf te jagen? Hij krijgt hierbij hulp van zijn legioen monsters en andere engerds die je overal in het park tegen het angstaanjagende lijf kunt lopen...

In Thorton Inc. Mystery Ranch, leven de gruwelijk gespierde Red Necks, met hun weerzinwekkende levensstijl. Een bezoek brengen aan deze jongens is uiteraard op eigen risico. Snel wegvluchten uit het donkere maïs rond de boerderij blijkt helaas onmogelijk. Dat er zo nu en dan ook nog wel eens iets afschuwelijk mis gaat, is te zien in Carnival of Freaks, waar enkele mislukte experimenten van Dr. Shock ronddwalen.

Dr. Shock’s honger naar het creëren van angst wordt groter en groter. Daarom worden alle overlevenden vlak voor de afsluitende Scaremony, door zijn handlangers, naar The Point of Fear gedreven. Wie zal het park nog veilig kunnen verlaten?


Openingstijden Happy & Scary Halloween
Van vrijdag 13 oktober t/m 29 oktober is het park iedere dag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. De speciale Happy Halloween attracties en shows zijn dagelijks vanaf 13.00 uur te bezoeken.

Op vrijdagavond 13, 20 en 27 oktober, zaterdagavond 14, 21 en 28 oktober én op zondagavond 29 oktober is het park extra lang geopend. Op deze avonden beginnen vanaf 18.00 tot 22.00 uur de angstaanjagende Fright Nights tijdens Scary Halloween. Alleen echte durfals worden uitgedaagd te blijven tot het einde.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Attractiepark Walibi Holland
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 1.3 °C
  • 6.4 mm
  • 7.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top