Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Biddinghuizen gaat aan de stamppot

Donderdag 28 september 2006

BIDDINGHUIZEN - Met een stamppottenbuffet kunnen de inwoners van Biddinghuizen een voorschot op de winter nemen. In het kader van de Oktoberfeesten die in het eerste weekeinde van de gelijknamige maand zullen plaatsvinden, zal er een dorpsmaaltijd zijn in de feesttent.

Er is grote belangstelling voor dit evenement. De organisatoren, Stichting Prhoeve en Dorpsbelangen Biddinghuizen wilden de inwoners van Biddinghuizen eens op een andere manier met elkaar in contact brengen dan middels de gebruikelijke feestavonden. Een schot in de roos, want de belangstelling voor de dorpsmaaltijd lijkt groot te zijn.

Reserveren
Om te voorkomen dat men de hond in de pot vindt, kan een plaatsje gereserveerd worden aan de lange tafels die in de tent worden opgesteld. Lever daarom op tijd het inschrijfformulier in dat u deze week heeft aangetroffen in Biddinghuizen Actueel. Dorpsvoorzitter Jennie Brandsma is blij met het initiatief voor een dorpsmaaltijd. ‘Samen eten geeft de mogelijkheid om eens een gesprek aan te gaan met iemand die je eigenlijk niet zo goed kent. Het zal de saamhorigheid in het dorp zeker ten goede komen’.

Dorpsfeest
Na de maaltijd hoeven de Biddinghuizenaren niet naar huis, want aansluitend begint het dorpsfeest dat dit jaar een wat ander karakter zal hebben dan gebruikelijk. Een blaaskapel zal ik het begin van de avond voor de nodige sfeer zorgen, terwijl zanger ‘Just Alex’ met het ten gehore brengen van ‘Jan Smit nummers’ de liefhebbers van Nederlandstalige muziek op hun wenken zal bedienen. Het feest zal het karakter hebben van een Duits bier- en wijnfeest, compleet met lange tafels waaraan met kan plaatsnemen.

Ontmoeten
‘De oktoberfeesten zullen in het teken staan van elkaar ontmoeten’, zegt Brandsma. De jeugd krijgen een eigen feest op de vrijdag 6 oktober en op zaterdag 7 oktober is er een jaarmarkt. Ook dan zal er muziek zijn in de tent en de mogelijkheid tot het nuttigen van koffie of een drankje. Meer info via http://www.prhoeve.nl.

Dorpsbelangen Biddinghuizen


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.4 °C
  • 11.0 mm
  • 5.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top