Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Prijs voor vrijwilligers in de sport

Maandag 16 oktober 2006

BIDDINGHUIZEN - Alle Flevolanders die vrijwilligerswerk doen in de sport maken kans op een reis, Sportservice Flevoland organiseert voor de sportvrijwilligers op vrijdag 8 december 2006 een geheel verzorgde dagtrip naar Brugge.

Vrijwilligers zijn belangrijk voor sportverenigingen. Om de waardering voor deze vrijwilligers te laten blijken, biedt de Provincie Flevoland deze vrijwilligers een reisje aan naar Brugge. Er is eerst een ontvangst op het provinciehuis waarna de vrijwilligers met een bus naar Brugge vertrekken.

In Brugge is er op 8 december 2006 een kerstmarkt en een tentoonstelling van ijssculpturen.

Meld een vrijwilliger aan
U kunt gratis een sportvrijwilliger aanmelden voor deze prijs. Dat doet u via het aanmeldingsformulier dat u kunt opvragen bij Sportservice Flevoland.

Op dat formulier geeft u aan waarom u vindt dat juist deze vrijwilliger de prijs verdient. Er kunnen 50 mensen mee naar Brugge. Melden zich meer dan 50 mensen aan, dan wordt er geloot.

De vrijwilligers die zijn aangemeld (én ingeloot) krijgen tijdig bericht over het dagprogramma. De aanmeldingen moeten vóór vrijdag 10 november bij Sportservice Flevoland binnen zijn.

Het aanmeldingsformulier kunt u aanvragen bij Sportservice Flevoland via telefoonnummer 0320-251113 of info@sportflevo.nl. U kunt het ook downloaden via http://www.sportflevo.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Sport
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top