0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Boomkwekerij Van Diepen groeiend familiebedrijf

Woensdag 18 oktober 2006
Boomkwekerij Van Diepen groeiend familiebedrijf
Foto: Kamer van Koophandel - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Achttien jaar geleden werd de Flevolandse Kamer van Koophandel opgericht. Duizenden hebben zich sindsdien ingeschreven in het handelsregister.

Wie van de ruim 1.100 nieuwe inschrijvingen uit 1988 zijn er nog? De KvK zet maandelijks een ondernemer in het zonnetje die erin geslaagd is om in 18 jaar een succesvol bedrijf op te bouwen.

Op dinsdag 17 oktober maakt KvK-voorzitter Rob Nijhof persoonlijk kennis met Boomkwekerij Van Diepen in Biddinghuizen.

Van Diepen specialiseert zich al meer dan 40 jaar in de teelt en afzet van vruchtbomen voor de fruitteeltsector. De keus voor vestiging in Flevoland is weliswaar al lang geleden gemaakt, maar was niet moeilijk. “Flevoland is een van de meest aantrekkelijke centra in de agrarische wereld. Mede door de verkaveling en uitmuntende gronden zijn wij in staat een topproduct te leveren en hebben we een flinke groei kunnen realiseren.”

Het opheffen van de persoonlijke aansprakelijkheid van een eenmanszaak was 18 jaar de belangrijkste reden voor Rob van Diepen om een BV te starten.Inmiddels hebben zoon Rob en diens vrouw Monique zowel de eenmanszaak als het handelsbedrijf overgenomen, en heeft het gezinsbedrijf zich ontwikkeld tot middelgrote speler in het veld, met vertegenwoordigers en agentschappen die een groot deel van de EU landen dekken. “Het mooie van het ondernemerschap”, aldus Van Diepen, “is dat de diversiteit aan contacten door heel Europa je een geweldige kans biedt tot persoonlijke groei.”


“Succes bereik je door vast te houden aan je doelstelling….” luidt het advies van Van Diepen aan andere ondernemers. “Betrouwbaarheid en kwaliteit maken dat je bedrijf goed gedijt. In wezen doen we nog hetzelfde als 18 jaar geleden, alleen in grotere hoeveelheden en met een iets grotere organisatie. Dat gaat heel goed, en daar voelen we ons prima bij.”

De bijzondere aandacht van de Kamer van Koophandel waardeerde Van Diepen bijzonder, net als de taart die hem door KvK-voorzitter Rob Nijhof werd overhandigd.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek KvK
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.8 °C
  • 0.0 mm
  • 21.7 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top