Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

80 auto’s door jeugd gewassen

Maandag 23 oktober 2006
80 auto’s door jeugd gewassen
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Rond kwart voor 2 arriveerden afgelopen zaterdag op Sportpark De Schelp in Biddinghuizen de jongens van BAS B1 en BAS C1 met hun emmer en spons (sommige hadden zelfs een schuurspons meegenomen voor het “zwaardere werk”).

Om tien voor 2 stond de eerste auto reeds klaar om gewassen te worden, ietwat onwennig in het begin begon de autowas actie, maar naar mate de tijd vorderde werd er vol enthousiasme gewassen.

In het begin stond er zelfs een hele rij met auto’s want dankzij de reclame die voor deze dag was gemaakt kwamen vele Biddinghuizenaren op deze actie af. Onder het genot van een portie poffertjes werd er geduldig gewacht tot de auto of scooter gewassen was.. Al met al werden er zo’n 75 porties poffertjes verkocht en werden er zo’n 80 auto’s gewassen.

Met dank aan de sponsors van deze dag, Schurer Kamphuis leverde de shampoo en de plaatselijke C1000, Jan Schuurhuis leverde de spullen voor de poffertjes.


Tot grote verbazing van iedereen reed er om 4 uur een vrachtwagen het parkeerterrein van de Schelp op, ook deze werd netjes gewassen en zo kan de organisatie terug kijken op een geslaagde actie die bijna 300 euro opbracht.

De jongens van de B1 en C1 kunnen dus zeer tevreden zijn want dankzij deze opbrengst is het internationale toernooi in Denemarken weer een stukje dichterbij gekomen.

Voor foto’s en info kunt u ook eens kijken op de website van BAS C1, hier is alle info over het toernooi en deze actie terug te vinden. Adres website : http://members.chello.nl/r.mol18

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top