Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Kafa Kafa
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer

Dorhout Mees licht grote plannen toe

Dinsdag 14 november 2006

BIDDINGHUIZEN - Schietsportcentrum Dorhout Mees heeft grote plannen in het gebied gelegen tussen de Harderdijk en de Mosselweg te Biddinghuizen.

Het bedrijf is niet alleen voornemens kunstijsbaan te realiseren van maar liefst vijf kilometer lengte, maar tevens een golfbaan van 27 holes, een forellenvijver, een terrein voor rijstijlinstructie en een aantal vakantiewoningen.

Tijdens de jaarvergadering van de Vereniging voor Dorpsbelangen, welke gehouden zal worden op 21 november in Het Koetshuis te Biddinghuizen zal de heer Ketelaar van Dorhout Mees de inwoners van Biddinghuizen bijpraten over de op handen zijnde ontwikkelingen.

Vanuit de inwoners van Biddinghuizen lijkt met name de belangstelling voor de kunstijsbaan groot.

Veel Biddinghuizenaren hopen dat de uitbreidingsplannen van Dorhout Mees een positieve impuls zullen geven aan het dorp, dat aan de vooravond staat van grote veranderingen.

Niet alleen wordt momenteel gewerkt aan de renovatie van het winkelcentrum. Ook de oude dorpskern wordt grondig aangepakt. Zeker is wel dat, mochten de plannen van Dorhout Mees door gaan, dit ten koste zal gaan van agrarisch gebied.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorhout Mees
Kafa
Kafa
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top