Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Uw ervaring met zorginstellingen

Zaterdag 25 november 2006

BIDDINGHUIZEN - Wat vindt u van de zorg die u ontvangt of heeft ontvangen van een specifieke zorgaanbieder? Zorgbelang Flevoland hoort graag uw ervaringen. Dat helpt hen bij het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Op de website van de overkoepelende organisatie Zorgbelang Nederland, www.zorgbelang-nederland.nl, kunt u via ‘Ervaringen delen’ en ‘Uw ervaring met zorgaanbieders’, uw eigen zorgaanbieder zoeken. In Flevoland kunt u uw ervaringen melden over verpleeg- en verzorgingshuizen en over thuiszorgorganisaties. Bij de verpleeg- en verzorgingshuizen vindt u negen nieuwe enquêtes en bij de thuiszorgorganisaties vindt u er twee.

Thema's
De enquêtethema’s zijn vastgesteld aan de hand van landelijk onderzoek. Dat zorgt er voor dat we de resultaten kunnen vergelijken met landelijke tevredenheidsgegevens. De enquêtes gaan bijvoorbeeld over zorg rondom het levenseinde, kwaliteit van zorg, bejegening/privacy en de kwaliteit van de voeding.

Andere manier
Staat uw zorgaanbieder er niet bij of vindt u het prettiger om uw ervaring telefonisch door te geven? Of heeft u wellicht een klacht over de zorg? Dan kunt u bij het Informatie- en Klachtenbureau Gezondheidszorg terecht, telefoon 0320 255 520 of e-mail ikg@zorgbelang-flevoland.nl.

Zorgbelang Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gezondheidszorg
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
Adverteerder in de rubriek Icare
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top