Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Kerstmarkt in Biddinghuizen

Vrijdag 1 december 2006

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag vijftien December zal er in het centrum van Biddinghuizen een gezellige kerstmarkt gehouden worden. Dit jaar zijn er niet alleen kramen in het winkelcentrum, maar ook in kerkcentrum De Voorhof.

In de Voorhof zal Passage hun jaarlijkse kerstmarkt, met zelfgemaakte producten, ook houden. Tevens zal op het kerkplein een levende kerststal te bezichtigen zijn.

Het is voor de derde keer dat er een kerstmarkt wordt gehouden in Biddinghuizen en ook deze keer zal de kerstmarkt weer groter zijn dan de voorgaande. Medewerking wordt ondermeer verleend door een aantal zangkoren, die sfeervolle kerstliederen ten gehore zullen brengen, scouting, met vuurkorven en broodjes bakken, de winkeliersvereniging en Dorpsbelangen. Vanzelfsprekend ontbreekt ook muziekvereniging Maris Sonores niet.

Sfeervol
In het centrum van Biddinghuizen wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe winkelcentrum. Een grote kerstboom, gezellige verlichting en sfeervolle zang en muziek tijdens de kerstmarkt zullen de ongemakken waarmee de Biddinghuizenaren tijdens de bouw van het nieuwe centrum geconfronteerd worden, wellicht een beetje goedmaken.

Passage
Bijzonder is dat de kerstmarkt van Passage, die zoals gebruikelijk, in het kerkcentrum plaatsvindt, deze keer gelijktijdig wordt gehouden met de kerstmarkt in het winkelcentrum. Passage zal zelfgemaakt producten zoals kerststukjes, kaarten, zelfgebakken cakes en taarten, wafels en handwerken verkopen. De opbrengst hiervan komt ondermeer ten goede aan de Kesa groep, die rond Kerst onder mensen die wat extra’s kunnen gebruiken, kerstpakketten uitdeelt in Biddinghuizen.

De kerstvrouw
Natuurlijk is ook de Kerstman zelf weer van de partij. Dit jaar heeft hij toegezegd ook zijn vrouw mee te zullen nemen. Namens de winkeliersvereniging zullen de Kerstman- en vrouw mooie prijzen uitdelen.

De kerstmarkt in Biddinghuizen vindt plaats op vrijdag 15 december van 15.00 tot 21.00 uur in het centrum van Biddinghuizen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top