Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Sinterklaas inhuren voor goed doel

Zaterdag 2 december 2006
Sinterklaas inhuren voor goed doel
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Inwoners van Biddinghuizen kunnen voor 15 euro Sint en Piet inhuren voor een bezoek thuis. De opbrengst hiervan gaat naar World Servants.

De actie is een initiatief van de 16+ jeugd van de kerk, waarmee zij hopen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit doel. "Het kost de betreffende familie 15 euro. Dit is een minimum bedrag; als men erg tevreden is over ons Spaanse duo of ons goede doel verder wil steunen, is meer natuurlijk van harte welkom." vertelt Jolanda Tichelaar.

World Servants
World Servants steunt een project in Palad in Oekraïne. De organisatie hierover:
Oekraïne is het enige projectland waar je met de trein naartoe gaat. Het is een lange maar mooie tocht naar dit Oost-Europese land. Vlak over de grens met Hongarije ligt het dorp Palad. De bewoners hebben een zwaar leven omdat er weinig werk is. Het is dan ook erg positief dat een aantal bedrijven zich nu in Palad heeft gevestigd. Toch is het voor veel vrouwen van het dorp moeilijk om aan de slag te gaan. Er is namelijk geen kinderopvang omdat de kleuterschool door de overheid gesloten is. De gemeenschap wil daarom heel graag de school heropenen. Deze moet alleen wel aan strenge eisen voldoen. Daarom gaan we samen met de lokale mensen het bestaande gebouw renoveren en uitbreiden. Ook helpen we bij het maken van een overkapping tegen de zon en maken we speeltoestellen.

Aanvragen
Wilu u de Sint op bezoek, neem dan contact op met Jolanda Tichelaar, De Teugel 1, 8256 DA Biddinghuizen. Tel. 0321-333397, e-mail: jolanda@hofer.nl. Kijk voor meer informatie over World Servants op http://www.worldservants.nl/.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Protestantse Gemeente Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Sinterklaas
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 2.2 °C
  • 0.0 mm
  • 7.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top