Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Elly Weijers wint WMO-wedstrijd

Zaterdag 9 december 2006

BIDDINGHUIZEN - Elly Weijers uit Biddinghuizen heeft een prijsvraag van de gemeente Dronten over een naam voor het nieuwe loket in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) gewonnen.

De naam Maatschappelijk Steunpunt (MAST) is als winnaar uit de bus gekomen. Dit heeft de jury bestaande uit Erik Langeweg (projectwethouder Wmo), Andre Schuuring (voorzitter OBD), Joop Weenk (voorzitter Burgerpanel) en Harriët van de Waterbeemd (projectleider Wmo) onlangs besloten.

Winnaar
De winnaar, mevrouw Elly Weijers uit Biddinghuizen heeft vrijdagochtend samen met haar echtgenoot de prijs in ontvangst genomen. Ze kwam op het idee door een bezoek aan de Batavia in Lelystad zo vertelde ze. "De mast op een schip staat voor houvast. Daarnaast kun je er in klimmen en zo kijken of je de juiste koers vaart, zo niet dan kun kan worden bijgestuurd. Dit vond ik een passende beschrijving voor de Wmo" zo vertelde ze tijdens de uitreiking.

Huisstijl
De naam MAST zal worden verwerkt in een niewe huisstijl voor de Wet maatschappelijke ondersteuning. Hoe dat eruit komt te zien wordt in januari officieel bekend gemaakt.


Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top