Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Derde zege Hedi-Darts

Donderdag 27 september 2001
Derde zege Hedi-Darts
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het competitieteam van Hedidarts uit Biddinghuizen heeft ook haar derde wedstrijd gewonnen. Gisteravond werd in het Koetshuis gespeeld tegen de Strukedukers uit Oldebroek. De uitslag werd 7-2 in sets, 14-6 in legs.

Voor de eerste maal speelde Peter van Gilst mee met het Biddinghuizer team. Peter mocht de wedstrijd openen en won overtuigend met 2-0 zijn single-partij, dit was niet echt een verrassing, met zijn ervaring die hij heeft opgedaan tijdens zijn periode dat hij nog in Amsterdam zijn competitie gooide.

Teun Dekker en Ilja de Leeuw wonnen met resp. 2-0 en 2-1, Martijn Dekker ( geen fam. van Teun ) verloor met 2-0. Zodat de tussenstand naar de singles op 3-1 in het voordeel van Hedi-Darts kwam.

De eerst twee dubbel partijen werden gewonnen door Hedidarts, zij het dat de punten niet al te hoog waren, maar ach, winnen doe je nog altijd door de dubbel eerder te gooien dan de tegenstander. De volgende dubbel partij was voor het koppel Teun Dekker en Peter van Gilst, dat dit een ruime en makkelijke 2-0 werd verbaasde niemand.
De laatste van de vier dubbel partijen was voor Ilja de Leeuw en Martijn Dekker, helaas nipt verloren met 2-1, het was zoals ze wel eens zeggen een dubbeltje op zijn kant en dan maar kijken welke kant die op valt.

De laatste partij, team tegen team ( vier tegen vier ). Deze zogenaamde bierronde waarin eenmaal een 1001 gespeeld wordt, werd tenslotte vlotjes uitgegooid door Ilja de Leeuw, zodat de heren wel verdiend een biertje konden gaan drinken op de 7-2 overwinning op de Strukedukers.

De volgend wedstrijd wordt op dinsdag 2 oktober in Emmeloord tegen Bull's Eyes 1gespeeld.

Redactie BHZ-Net, van uw sportverslaggever

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
F 0321-332204
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top