Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Nieuw kassasysteem voor De Alk

Vrijdag 4 mei 2007
Nieuw kassasysteem voor De Alk
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vorige week is bekend geworden dat zwembad "De Alk" een nieuw kassasysteem krijgt.

Deze week is het personeel op cursus geweest om dit nieuwe systeem te leren. Voor zowel de bezoekers als het personeel verandert er veel.

Abonnementen
De papieren abonnementen en 12 badenkaarten zijn verleden tijd. Daarvoor in de plaats komt er een hard pasje (creditcard formaat) welke wordt gescand en zo wordt wordt iedereen geregistreerd. Wel moeten mensen altijd het pasje bij zich hebben als het zwembad bezocht wordt.

Borg
Een verschil voor bezoekers ten opzichte van de oude kaarten, is dat er voor deze nieuwe pas een borg wordt gevraagd van vijf euro. Deze borg kunt u aan het eind van het jaar terugkrijgen - uiteraard tegen inlevering van het pasje. Ook kunt u het pasje houden, zodat deze het jaar erna weer opgeladen kan worden.

Bezoekers moeten er bij het afrekenen van hun abonnementen rekening mee houden dat ook deze borg in rekening wordt gebracht. Bij het drukken van de folder die onlangs verspreid is, was dit nog niet bekend, dus daarop staat dit niet vermeld.

Opening
Het zwembad gaat open op maandag 14 mei om 13.00 u. Dan kunnen de bestelde abonnementen worden opgehaald en betaald. Pinnen is hierbij niet mogelijk

Namens het team, Lenie Christiaanse

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zwembad De Alk
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top