Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Brand bij Fazant

Maandag 7 mei 2007
Brand bij Fazant
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Maandagmiddag heeft er brand gewoed bij Strandpaviljoen De Fazant en het naastgelegen informatie-centrum Veluwerandmeren.

Omdat het vuur aanvankelijk snel om zich heen greep, werd er door de hulpdiensten veel materieel ingezet. Vier bluswagens en een toevallig passerende blusboot hadden het vuur relatief snel onder controle. De melding kwam binnen om kwart voor vier en nog voor half vijf leek het ergste deel achter de rug.Omleiden
Ook de politie zette veel mensen in, vooral om het verkeer dat vastliep op de Spijkweg in een eerder stadium om te leiden. Aanvankelijk konden automobilisten doorrijden tot De Fazant, maar al snel werd de Spijkweg al bij Walibi afgesloten voor verkeer.


Oorzaak
Er deed zich voor zover bekend geen persoonlijk letsel voor. De medewerkers waren wel geschrokken. Het is al meerdere keren voorgekomen dat er brand was bij De Fazant. Deze keer lijkt het paviljoen redelijk ongeschonden. Het informatiecentrum daarentegen zal voorlopig niet kunnen worden gebruikt. Over de oorzaak en schade van de brand is nog niets bekend.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Brandweer
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Veluwemeer
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek VVV
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top