Flevolamb Flevolamb
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kafa Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Coral Estate Eventing Team uitgebreid

Donderdag 17 mei 2007

BIDDINGHUIZEN - Het Coral Estate Eventing Team van Gert Naber en Alice Naber- Lozeman is versterkt met twee jonge, talentvolle amazones. Dat meldt de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie in een persbericht.

De zusjes Nienke en Elsemiek van Roekel (Ede) zijn onlangs toegetreden tot het team, waaraan sponsor Coral Estate tot en met de Olympische Spelen in Londen in 2012 zijn naam heeft verbonden.

Top
De 14-jarige Nienke van Roekel rijdt al een aantal jaren mee in de top van de eventingsport. Vorig jaar behaalde zij met Noblesse de uitstekende vijfde plaats in het individuele eindklassement van het EK in Saumur. Nienke, die deel uitmaakt van het B-kader, hoopt in aanmerking te komen voor een startbewijs voor het Europees Kampioenschap, dat van 19 tot en met 22 juli wordt verreden in het Duitse Freudenberg.

Elsemiek
Nienke’s drie jaar oudere zus Elsemiek krijgt de beschikking over de 13-jarige ervaren zwarte ruin Coral Estate Frisco, die eerder werd uitgebracht door Gert Boonzaaijer. Nu de zusjes deel uitmaken van het Coral Estate Eventing Team worden zij professioneel getraind en begeleid door Alice Naber-Lozeman.

Ondersteunen
Het Coral Estate Eventing Team heeft als doel elkaar zo veel mogelijk te ondersteunen om de prestaties op eventing wedstrijden naar een hoger niveau te tillen. Het sponsorscontract met Jan van Rootselaar van Coral Estate werd na de Wereldruiterspelen in Aken met vijf jaar verlengd om het Team de kans te geven tot nog betere prestaties te komen.

KNHS Mediavoorlichting

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Drafsport
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top