Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb

Wandelpad Update 5

Woensdag 23 mei 2007
Wandelpad Update 5
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag om 8:45 stond de stoep voor het Koetshuis vol met kruiwagens welke door de vrijwilligers meegenomen waren. Nadat iedereen ingeklokt was is men vertrokken naar het eiland.

Hier is afgelopen week het cunet gegraven door een minikraan. Het aangevoerde betongranulaat is los gestort op de kade. Het materiaal is door een bunkerschip in het ruim geladen en dit schip heeft vervolgens het materiaal op het eiland gelost. Met de aanwezige vrijwilligers is het betongranulaat over het hele eiland verdeeld zodat de onderlag overal de juiste dikte heeft. Het materiaal is uitgeharkt en met trilplaten verdicht.


Toplaag
Door een tweede ploeg vrijwilligers is bij de entree van het dorp de toplaag van het wandelpad aangebracht, tevens is het bouwbord geplaatst. Hierop staan de financiers van het project vermeld, Gemeente Dronten en de provincie Flevoland. Voorwaarde van de Leader+ subsidie is dat men een bord plaatst waarop vermeld wordt dat men subsidie ontvangt vanuit Brussel.

Wegafsluiting Kokkelweg voorbij
De laatste ploeg vrijwilligers hebben de berm bij de Kokkelweg gelijk gemaakt en ingezaaid met gras, het traject langs de Kokkelweg is nu gereed en de wegafsluiting van de Kokkelweg op zaterdag is hiermee ook voorbij.


De koek bij de koffie was ook ditmaal voorzien door bakkerij Tietema. De dag is voorspoedig verlopen en er is heel veel werk verzet door alle vrijwilligers.

Pinksteren
Volgende week is het Pinksterweekend. Dit weekend zijn er geen werkzaamheden ingepland. Zaterdag 2juni gaan we weer verder met de realisatie van het wandelpad, het is de bedoeling dat de toplaag aangebracht zal worden op het eiland. Dit materiaal is al aanwezig op het eiland het moet echter wel met kruiwagens naar de juiste plaats gebracht worden. De zijkant van het pad bij de entree van het dorp zal die zaterdag vlak gemaakt worden en hier zal gras ingezaaid worden.


Gravi d'or specialisten gezocht
We kunnen nog vrijwilligers met kruiwagen gebruiken op de dagen dat we met het wandelpad aan de slag gaan. Op het formulier in onderstaand document kan men invullen welke dagen men aan de slag wil, dit formulier graag compleet invullen en inleveren bij de wijkpost (of de brievenbus bij de ingang van het Koetshuis).

Klik hier voor het document

Klik hier voor alle foto's

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Fotoboeken:nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Wandelpad
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 24.9 °C
  • 0.0 mm
  • 19.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top