Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Wandelpad Update 7 - Week 23

Maandag 4 juni 2007
Wandelpad Update 7 - Week 23
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag is er weer hard gewerkt aan de tot stand koming van het wandelpad.

Zoals gebruikelijk is hiervan weer een wandelpad-update verschenen.

Om 8:30 ging de sleutel in de voordeur van het Koetshuis. Ook deze zaterdag was er weer iemand van het Koetshuis team op tijd aanwezig om de deur open te doen.

Het was al prachtig weer toen iets later de eerste vrijwilligers zich melden in het Koetshuis. Nadat iedereen was ingeklokt is men naar de verschillende werklocaties vertrokken.

De eerste ploeg is bij de entree van het dorp aan de slag gegaan. Hier zijn de zijranden van het wandelpad aangevuld met grond, dit is vervolgens vlak gemaakt door het uit te harken en daarna ingezaaid met gras.In de loop van de ochtend is hier een groep van circa 20 welpen (leeftijd 8-12 jaar) van de Osborne Scouting bijgekomen. De welpen hebben de grote vlakken tussen de waterpartijen vlak geharkt en ingezaaid met gras. De jongste vrijwilliger zaterdag was Lisa den Teuling, zij is 2 jaar en heeft meegeholpen met harken.


De volgende personen hebben op zaterdag 2 juni meegewerkt aan het wandelpad:

Patrick Mahu, Gertjan van Tilburg, Richard van Woerkom, Jan van de Wiel, Rita van Westen, Rinus Overwater, Petra Keek, Aalt Mulder, Anton Nijenkamp, Elly Roodselaar, Maaike Wiegersma, Ans Schrijer, Joke Harms, Erie van Veelen, Willem Wiegersma, Marten van Til, Hubert Ceelaert, Henk Hendriks, Tom van Woerkom, Dany Wolgen, Leen de Ruijter, Eric Commandeur, Martin van der Star, Catelijne van der Star, Tine Breg, Rian Huijbregts, Jack Huijbregts, Andre van de Wiel, Leo Schrijer, Piet Keijzers, Rob van Woerkom, Cor van Woerkom, Helma Hoogstrate, Aaltje van Woerkom, H. van Til, Henk Leendertse, Jaap Testerink, Wim Evers, Goof Visser, Edo Veeman, Huug Bos, Remco Bosma, Johan Mahu, Peter Dekker, Karen Hoogendoorn, Erik Schaap, Ludolf Bos, Sander van de Wiel, Martin van de Wiel, Henk Aenaudts, Rik Vlaming, Johan Huijbrechts, Rolanda Spoelstra, Anton Mangnus, Dhr.Schrama, Ans van Dijk, dhr.Jonker, Harry van Woerkom, Willem Wester, Mieke van Woerkom, Bram van Veelen, Liesbeth Overeem, Iris Wiegersma, Simon Veldkamp, Freek Braam, Ivar de Vries, Marc Oomen, Tonnis Hilhorst, Max Deckers, Ingmar Groen, Annegeer Aantjes, Lisanne Kooi, Dagmar Groen, Charlotte Kooi, Maurice van Til, Sander Meelenhorst, Martijn Schlussler, Kris van den Assem, Marco Smit, Jerico Mari, Regillio de Rijp, Marco van Beel, Tom van den Berg, Stijn van Hiemsten, Yardena Vermaat en Lisa den Teuling.


Ook a.s. zaterdag is hulp gewenst. Iedereen kan meedoen, jong en oud, mannen en vrouwen, ook kinderen zijn meer dan welkom. Je hoeft niet sterk te zijn, je hoeft niet bang te zijn dat je het werk niet aankunt, er is voor iedereen passend werk.

Meewerken aan het wandelpad is vooral erg gezellig. Dorpsbelangen zorgt voor koffie, thee, limonade en iets lekkers. Neem gerust een hark, kruiwagen of schep mee, en al je vrienden, familie en buren. Heb je geen hark of schep dan heeft de organisatie er een voor je. Heb je geen vrienden, dan kun je die maken bij het wandelpad. Kom zaterdag om 8.45 uur naar Het Koetshuis. Dan staat volgende week jouw naam ook hierbij.

Klik hier voor het document

Stichting Bouwen aan Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Wandelpad
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.1 °C
  • 0.0 mm
  • 16.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top