Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Supertalent BAS-voetbal vertrekt naar AJAX

Woensdag 6 juni 2007
Supertalent BAS-voetbal vertrekt naar AJAX
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Wat voor de meeste voetballers een droom is en blijft, is voor Elisio da Cruz werkelijkheid geworden.

De 10-jarige jeugdspeler van BAS-voetbal in Biddinghuizen gaat voor AJAX voetballen. De topclub uit Amsterdam kwam het supertalent via scouts op het spoor.

Na diverse selectiewedstrijden met vele andere talenten kreeg Elisio als één van de weinige gelukkigen een uitnodiging om voor AJAX te mogen voetballen. Volgend seizoen zal hij deel uitmaken van de E-selectie van AJAX.

Elisio da Cruz speelt al vanaf de F-pupillen bij BAS-voetbal. In Biddinghuizen werd al in een vroeg stadium zijn uitzonderlijke talent onderkend. Voor de vereniging was dat aanleiding om Elisio in een hogere leeftijdscategorie in te delen. De jonge voetballer kon daardoor zijn talent onder een zo groot mogelijke weerstand verder ontwikkelen.


In de E1 van BAS scoorde Elisio als aanvaller afgelopen seizoen in 24 competitiewedstrijden maar liefst 41 keer. BAS-voetbal vindt het jammer om afscheid te moeten nemen van een goede jeugdspeler. Aan de andere kant is de club in Biddinghuizen bijzonder trots op Elisio en wenst hem alle succes om zich te bewijzen bij AJAX.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top