AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kafa Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

23 juni: 2e cross Flintstones

Vrijdag 15 juni 2007
23 juni: 2e cross Flintstones
Foto: ACV De Flintstones

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 23 juni aanstaande wordt op het crossterrein bij Van Werven aan de Biddingringweg 23 de tweede autocross van ACV De Fintstones van dit jaar verreden.

Ook voor deze 2e cross van de Flintstones is weer een enorme interesse. Vanuit alle delen van het land stromen de inschrijvingen binnen. Met een gelimiteerd aantal van 320 inschrijvingen zit de organisatie echt aan zijn limiet.

Tijdspad
Tijdens de Koninginnecross bleek dat door meerdere oorzaken (o.a. Flevo truckerstour en veel sproeien door de droogte), dat het tijdschema niet kon worden vastgehouden. De organisatie heeft als doel deze crossdag eerder klaar te zijn dan de afgelopen koninginnecross. Als deze cross wederom het tijdschema niet gehaald wordt, zal het bestuur zich deze winter moeten uitspreken of er met dit aantal coureurs gereden blijft worden. De organisatie is van mening dat de finales uiterlijk tussen 16.30 uur en 17.30 uur gereden moeten worden, zodat het voor zowel het publiek als de rijders nog leuk blijft.

Volop activiteit
Het belooft in ieder geval weer een volle crossdag met genoeg spektakel te worden. Er komen in totaal 60 groepen aan de start verdeeld over 3 manches. Elke groep bestaat uit 15 coureurs. Er zijn 5 groepen in de t/m 1400cc klasse, 4 groepen 1401cc-1600cc, 4 groepen >1600cc, 1 groep toerwagens, 1 groep vrije standaard, 2 groepen dames, sportklasse, sprinters en natuurlijk de crazy/bangerklasse. Na dit alles strijden de beste coureurs tijdens de finales om de eretitels en het polderkampioenschap, welke vorig jaar nog werd gewonnen door Niek de Jong uit Swifterbant.

Wilt u ook de gezellige sfeer proeven en genieten van het spektakel? Kom dan op zaterdag 23 juni naar het van Werven circuit aan de Biddingringweg in Biddinghuizen. Aanvang 10.30 uur.

ACV De Flintstones

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
De Kubbe BV - Biddinghuizen
De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adverteerder in de rubriek Racesport
PolderTEAK
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.9 °C
  • 1.8 mm
  • 7.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top