Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa

23 juni: 2e cross Flintstones

Vrijdag 15 juni 2007
23 juni: 2e cross Flintstones
Foto: ACV De Flintstones

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 23 juni aanstaande wordt op het crossterrein bij Van Werven aan de Biddingringweg 23 de tweede autocross van ACV De Fintstones van dit jaar verreden.

Ook voor deze 2e cross van de Flintstones is weer een enorme interesse. Vanuit alle delen van het land stromen de inschrijvingen binnen. Met een gelimiteerd aantal van 320 inschrijvingen zit de organisatie echt aan zijn limiet.

Tijdspad
Tijdens de Koninginnecross bleek dat door meerdere oorzaken (o.a. Flevo truckerstour en veel sproeien door de droogte), dat het tijdschema niet kon worden vastgehouden. De organisatie heeft als doel deze crossdag eerder klaar te zijn dan de afgelopen koninginnecross. Als deze cross wederom het tijdschema niet gehaald wordt, zal het bestuur zich deze winter moeten uitspreken of er met dit aantal coureurs gereden blijft worden. De organisatie is van mening dat de finales uiterlijk tussen 16.30 uur en 17.30 uur gereden moeten worden, zodat het voor zowel het publiek als de rijders nog leuk blijft.

Volop activiteit
Het belooft in ieder geval weer een volle crossdag met genoeg spektakel te worden. Er komen in totaal 60 groepen aan de start verdeeld over 3 manches. Elke groep bestaat uit 15 coureurs. Er zijn 5 groepen in de t/m 1400cc klasse, 4 groepen 1401cc-1600cc, 4 groepen >1600cc, 1 groep toerwagens, 1 groep vrije standaard, 2 groepen dames, sportklasse, sprinters en natuurlijk de crazy/bangerklasse. Na dit alles strijden de beste coureurs tijdens de finales om de eretitels en het polderkampioenschap, welke vorig jaar nog werd gewonnen door Niek de Jong uit Swifterbant.

Wilt u ook de gezellige sfeer proeven en genieten van het spektakel? Kom dan op zaterdag 23 juni naar het van Werven circuit aan de Biddingringweg in Biddinghuizen. Aanvang 10.30 uur.

ACV De Flintstones

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Adverteerder in de rubriek Racesport
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top