Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Langste kunstijsbaan ter wereld in Biddinghuizen

Donderdag 5 juli 2007

BIDDINGHUIZEN - Midden in de polder in Biddinghuizen - in de provincie Flevoland - wordt momenteel keihard gewerkt aan de aanleg van een kunstijsbaan.

De ijsbaan, met een lengte van 5 kilometer, wordt de langste kunstijsbaan ter wereld. Als alles volgens plan verloopt, opent FlevOnice aan het einde van dit jaar haar deuren!


Inmiddels wordt er niet alleen gewerkt aan de aanleg van deze IJsbaan maar is er ook een website geopend waar het laatste nieuws over deze unieke IJsbaan te vinden is.

Volgens de planning kunnen de ijsliefhebbers rond het einde van 2007 hun schaatsen onderbinden en hun baantjes rijden. Het ligt in de bedoeling dat de schaatsbaan tot uiterlijk eind maart open blijft. Dat betekent ieder jaar meer dan honderd dagen ijs!

FlevOnice biedt professionele schaatsers, maar ook recreanten en liefhebbers, voldoende ruimte en mogelijkheden voor intensieve trainingsuren of een lekker dagje uit.

Maar niet alleen schaatsers kunnen er straks terecht. De baan is in de zomer uitstekend geschikt voor paardensport en moutainbiken. Bovendien kunnen ook vele wielrenners, skaters en hardlopers zich in het zweet gaan werken op een eveneens nog aan te leggen asfaltbaan van 5 kilometer lengte.

Meer informatie vindt u op http://www.flevonice.nl/

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top