Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Roel Faber derde in Amsterdam

Maandag 9 juli 2007
Roel Faber derde in Amsterdam
Foto: Roel Faber - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Roel Faber uit Biddinghuizen heeft zich afgelopen zondag in Amsterdam in de prijzen gereden tijdens de derde wedstrijd van het seizoen om het Nederlands Kampioenschap karting.

Met een startveld van 29 rijders, die allemaal vechten om een plek in het NK, wist Roel tijdens het tijdrijden zich te kwalificeren voor een 3e startpositie. Wel moest er nog veel gesleuteld worden omdat de motor een vreemd bijgeluid had. Er werd op het laatste moment besloten om de koppeling te vervangen zodat er geen enkel risico op uitvallen tijdens de races zou zijn.

Terugvechten
De eerste race verliep goed Roel kwam dan ook als 3e over de finish. De tweede en laatste race van die dag moest er toch nog flink gas gegeven worden. Tijdens de start zag Roel wat coureurs aan hem voorbij schieten en vanaf de 6e possitie moest hij terugvechten. Dit lukte heel goed en weer kon hij als 3e finishen.

Derde plaats
De dag werd dan ook afgesloten met een overtuigende 3e plaats en wat extra punten voor het algemeen kampioenschap. Met nog 3 wedstrijden te gaan is het vooruitzicht gunstig. De volgende wedstrijd zal plaatsvinden op het circuit van Kerpen in Duitsland.


Roel Faber

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Racesport
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top