Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Veel aandacht voor zaak Trajkovic

Dinsdag 31 juli 2007
Veel aandacht voor zaak Trajkovic
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - In alle ochtendkranten wordt vandaag melding gemaakt van het oppakken van verdachte Jovica Trajkovic.

De meeste kranten beperken zich tot het persbericht van de politie.

Sprak BHZ-Net gisteren al met een getuige, vandaag hebben het AD en de Telegraaf ook een gesprek met getuigen in hun krant staan.

In het AD het verhaal van de eerste tipgever. In het interview is o.a. te lezen:

De ochtendkrant met foto’s van ’s lands meest gezochte crimineel heeft hij tijdens het onbijt net neergelegd, als hij rond half acht naar buiten kijkt. Enkele tientallen meters verderop ziet hij bij de bushalte iemand staan met een damesfiets in de hand. De man draagt een zonnebril en zwarte handschoenen.

Hij kan zijn ogen niet geloven; is dat niet de gevreesde Jovica Trajkovic? De Servische crimineel die in Apeldoorn een politieman neerschoot en zaterdag in Zwolle beveiligers van de MediaMarkt met een geweer bedreigde?

"Toen hij zich omdraaide en ik zijn grijze ringbaardje zag, wist ik het zeker," vertelt de Biddinghuizenaar, wiens tip direct leidde tot de arrestatie van Trajkovic.

Terwijl zijn ouders verbouwereerd achterblijven aan de ontbijttafel, snelt de man naar buiten. Hij pakt de auto en rijdt met zo’n 30 km per uur langs de vuurgevaarlijke Trajkovic. "Waarom ik dat deed? Ik wilde zeker weten dat het hem was," vertelt de getuige.Ook de Telegraaf spreekt met een tipgever al was deze tip niet de eerste welke bij de politie binnenkwam.

Dat de voortvluchtige Servisch crimineel Jovica T. gisteren kon worden opgepakt, blijkt mede de verdienste van Truus. "Het was even na achten", zegt ze. "Hij was op de fiets. Hij stond bij een informatiebord bij de ingang van Biddinghuizen. Gewoonlijk kijken automobilisten op die plattegrond.

Nadat hij op het bord had gekeken, is hij richting Biddingringweg gegaan."
Was het hem nu wel, of niet? De inwoonster van Biddinghuizen belde gisterochtend voor alle zekerheid toch maar met de politie. Mede door haar informatie kon een klopjacht op touw worden gezet en kon de vuurwapengevaarlijke Jovica T. niet veel later even verderop worden aangehouden.


Veel aandacht voor Biddinghuizen dus.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.3 °C
  • 0.0 mm
  • 17.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top