Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa

Kriebelbeestjessafari Harderbos

Zondag 5 augustus 2007

BIDDINGHUIZEN - Op woensdagmiddag 15 augustus om 14.00 uur is er de mogelijkheid om met de boswachter van Natuurmonumenten mee te gaan op kriebelbeestjessafari in het Harderbos.

Kriebelbeestjes
Wie is er zo’n stoere bink of stoere meid, die zegt dat ie nergens bang voor is? Ga dan eens met de boswachter mee. Die wil wel eens weten wie er echt niet bang is voor al die kriebelbeestjes die overal in het bos lopen.

Dit keer dus geen zoektocht naar grote dieren die we altijd graag willen zien. Deze dieren verstoppen zich meestal als er mensen in aantocht zijn. Ze zijn een beetje bang. Vandaag staat een zoektocht op het programma naar de dieren die zich niet voor ons verstoppen, maar die we toch niet altijd zien omdat ze zo klein zijn. Wie durft die spin te pakken of die pissebed, of eugh....

Routebeschrijving vertrekpunt
De excursie start vanaf de parkeerplaats bij de ingang van het Harderbos aan de Karekietweg. Vanaf Harderwijk N302. Bij Harderhaven rechtsaf de Harderbosweg op. Na 2 km. linksaf richting Lelystad (Karekietweg). Na 500m linksaf de ingang harderbos met P-plaats. Vanaf Lelystad aan het eind van de Larserweg (N302) linksaf en meteen weer rechts richting Veluwemeer (Karekietweg). Na 4 km. ingang Harderbos rechts met P-plaats.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website http://www.natuurmonumenten.nl/agenda en voor wie niet over internet beschikt bij ANWB/VVV in Harderwijk (0341 – 426666). Deelname kost voor leden € 4,- p.p, voor niet leden € 7,- p.p. en voor kinderen t/m 12 jaar € 2,- p.p.

Natuurmonumenten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Natuur
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Staatsbosbeheer
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 21.8 °C
  • 0.2 mm
  • 15.7 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top