Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Belangstelling uit hele regio voor Tresi Barros

Woensdag 22 augustus 2007
Belangstelling uit hele regio voor Tresi Barros
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Woensdagavond werd er in Het Koetshuis een Helderziende Waarnemeningen avond gehouden met medium Tresi Barros. Ongeveer 30 aanwezigen uit de hele regio lieten zich positief inspireren door het medium.

"Medium Tresi Barros is helderziend, -ruikend, -proevend, -voelend, -wetend en helderhorend en zij spreekt dagelijks met overledenen. Haar gids Isaak is een hoge leermeester uit het hiernamaals en al jarenlang werken zij dag in dag uit samen om de mens op aarde bij te staan." Zo opent de brochure over het medium dat vanavond in Biddinghuizen aanwezig was.


Twee delen
In het gedeelte voor de pauze werkte Barros met signalen die zij doorkreeg, bijvoorbeeld "ik krijg een verhuizing door en een moelijke keuze". Een van de aanwezigen herkende zich hierin, waarna werd doorgegaan op de keuzes die gemaakt moeten worden.


Na de pauze werd op een andere manier gewerkt. Hierbij konden mensen vragen stellen, waarna Barros hierop de antwoorden die zij doorkreeg aan hen meedeelde. Veel voorkomende vragen als: "moet ik op school blijven of gaan werken?" en "kom ik ooit nog aan een man?" werden gesteld, maar ook moeilijkere kwesties kwamen aan bod.


De algehele mening was dat men gesteund was door de avond en velen 'hadden er echt iets aan'. Slechts een enkeling kwam overigens uit Biddinghuizen. De meesten kwamen uit de regio.


Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.9 °C
  • 0.0 mm
  • 7.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top