Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Uitnodiging feestavond 40 jaar De Wingerd

Maandag 17 september 2007

BIDDINGHUIZEN - Dit jaar bestaat basisschool “De Wingerd” 40 jaar. Zeker een feit om niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

Week 41 – de week voor de herfstvakantie - is daartoe uitgeroepen tot feestweek. In deze week zullen zowel voor de kinderen, leerkrachten, ouders, geïnteresseerde oud-bekenden en nieuwe gezichten diverse activiteiten en festiviteiten georganiseerd worden.

Op 8 oktober om 9.00 uur wordt er gestart met een gezinsviering in De Voorhof. Geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom.

Op vrijdag 12 oktober is er vanaf 20.00 uur een musical, opgevoerd door (oud)leerkrachten en (oud)ouders. Aansluitend zal er – volgens Wingerdtraditie - een feest gehouden worden voor iedereen die zich met de Wingerd verbonden voelt.

In het kader van de ’40 jaar’ wordt er een speciale luxe-editie van de schoolkrant uitgebracht. U kunt tijdens de feestavond hiervoor als geïnteresseerde inschrijven (tegen kostprijs).

Dus, oud-leerlingen, (oud)leerkrachten, (oud)ouders, (oud)ouderraadsleden, (oud) bestuursleden, etc, etc: het is geen officiële reünie maar wees welkom.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Wingerd
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top