Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Steun Ria Buiten, stuur een sms

Woensdag 19 september 2007
Steun Ria Buiten, stuur een sms
Foto: Ria Buiten

BIDDINGHUIZEN - Dinsdagochtend 25 september om 9.00 uur gaat Ria Buiten vanaf het Plein van start met het lopen van De Zuiderzeeroute. Hiermee begint tevens een twee jaar durend project onder de naam Ria’s Run. Zaterdagmiddag 29 september hoopt ze om 15.30 uur te finishen op de braderie te Biddinghuizen.

Gedurende twee jaar gaat de atlete zich inspannen voor de strijd tegen Leukemie. Hoogtepunt van de actie is een deelname aan de Transeurope Footrace in 2009. Dan zal Ria vanuit het zuid Italiaanse Bari in vierenzestig dagen naar de Noordkaap lopen.

Om in 2009 in topconditie te zijn zal Ria Buiten de komende tijd aan een groot aantal wedstrijden deelnemen. Tevens zal ze op persoonlijk initiatief een aantal grote afstanden afleggen.

Start dinsdag
Op dinsdagmorgen 25 september gaat Ria Buiten hardlopend vanuit Biddinghuizen van start richting Lemmer, een afstand van 89 kilometer. Mensen die Ria willen uitzwaaien worden van harte uitgenodigd om 09.00 uur op het Plein aanwezig te zijn. Woensdag 26 september staat er 90 kilometer op het programma, van Lemmer naar Den Oever. Op donderdag gaat de route verder naar Edam. De laatste twee dagen van het project loopt ze relatief korte afstanden, 76 km naar Spakenburg en van daar uit naar Biddinghuizen ‘maar’ 60 kilometer.

SMS
Door middel van het sturen van een SMS met de woorden GO RIA naar 3010 kan actie van de ultra-atlete gesteund worden (€ 0,70 pob) Dat kan ook door het overmaken van een bedrag naar 132287641 t.n.v. Stichting Ria’s Run tegen Leukemie te Biddinghuizen.

Finish
Op zaterdag 29 september om 15.30 uur zal Ria haar ‘Rondje Zuiderzee’ feestelijk finishen in Biddinghuizen op het pleintje voor de winkels aan de Dreef, waar op dat moment een braderie gaande zal zijn. Ze heeft in vijf dagen dan ruim vierhonderd kilometer gelopen voor de strijd tegen Leukemie.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Ria Buiten
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.1 °C
  • 0.0 mm
  • 17.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top