Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Sico Oerlemans in Dorpsgenoten

Zaterdag 20 oktober 2007
Sico Oerlemans in Dorpsgenoten
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - In de 104e aflevering van Dorpsgenoten, de speciale rubriek door Rita van Westen op de website van Dorpsbelangen Biddinghuizen, deze week Sico Oerlemans. Bijna altijd in Biddinghuizen gewoond (zes jaar in Dronten).

Muziek is altijd al mijn hobby geweest. Toen ik vijftien jaar was draaide ik al plaatjes bij de kerksoos, hier in Biddinghuizen. Later deed ik dat bij Jongeren 19Nu en sinds zes jaar ben ik om het weekeinde als DJ Sic werkzaam bij De Rede in Dronten. Dat betekent dan laat naar bed, want het is meestal wel een uur of vier, vijf als ik thuiskom. Een heel verschil met door de week, want dan ben ik vrachtwagenchauffeur en moet dan juist al op tijd bij Heembeton in Lelystad te zijn. In mijn vorige baan vervoerde ik aardappels en was ik de hele week van huis. Dan heb je een heel ongeregeld leven. Nu, bij mijn huidige werkgever, ben ik bijna elke avond thuis en daar ben ik erg blij om. Want op 4 augustus ben ik vader geworden van onze zoon Simon en ik moet er niet aan denken om hem de hele week niet te zien.

Verder lezen
Lees het volledige verhaal via de website van Dorpsbelangen op http://www.dorpsbelangen.net onder de rubriek 'Dorpsgenoten', of kies direct de rechtstreekse link http://www.dorpsbelangen.net/dorpsgenoten.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top