Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Ria Buiten zevende bij marathon Amsterdam

Dinsdag 23 oktober 2007
Ria Buiten zevende bij marathon Amsterdam
Foto: Stichting Ria’s Run

BIDDINGHUIZEN - De Biddinghuizenze ultra-atlete Ria Buiten is op zondag 22 oktober bij de ING marathon te Amsterdam als zevende gefinisht in haar categorie.

Ria deed aan de wedstrijd mee in het kader van haar trainingsprogramma ter voorbereiding op de Transeurope Footrace in 2009.

Met een tijd van 3 uur en 24 minuten op de klok passeerde Ria Buiten zondagmiddag de finish in het Olympisch stadion. Het lopen ging goed, het weer was goed en de route was attractief. Na afloop had ze wel last van spierpijn, want als ultraloper een goede tijd neerzetten bij een marathon, dat valt niet mee.Ultralopers zijn gewend zeer lange afstanden te lopen en letten daarbij meestal niet op de tijd. Voor Ria Buiten is ruim 42 kilometer relatief korte afstand. Om dan een goede tijd neer te zetten moet ze harder lopen dan ze normaal gewend is, vandaar de pijnlijke spieren na afloop. Voor deze marathon had ze niet getraind. De neergezette tijd viel haar dus alles mee.


Uit Biddinghuizen deed ook Pim van Voorst mee, hij kwam met een tijd van 3.46,52 over de finish. Math van Nunen zette bij de halve marathon een tijd neer van 1.42,48

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Ria Buiten
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top