Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Jong Leven brengt sfeer in De Voorhof

Zaterdag 27 oktober 2007
Jong Leven brengt sfeer in De Voorhof
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het lang aangekondigde concert van Kinderkoor Jong Leven, deze keer ondersteund door gospelcoryfeeën Elly & Rikkert, is zaterdagavond een echte klapper geworden.

Met als thema ‘Kom aan Boord’ zong ons eigen kinderkoor liedjes met vooral een Bijbelse boodschap. Ook werd de eerder dit jaar opgenomen videoclip op een groot scherm getoond. Het thema kreeg in de meeste liedjes vorm, ook doordat scheepsartikelen het decor van de avond vormden.
Het was verterend te zien en te horen hoe de groep onschuldige kinderen vol overgave zong. Eén nummer werd zelfs met solozang gebracht. Dirigente Marieke Berk keek dan ook trots toe.


Na het optreden van Jong Leven brachten Elly & Rikkert sfeer in de volle Voorhof. De ongeveer 400 aanwezigen klapten en zongen mee op bekende en minder bekende liedjes. Bij twee liedjes, waaronder het mooie ‘Onze Vader’, stond ook Jong Leven op het podium om Elly & Rikkert te ondersteunen.
Donateur
Vanavond werd ook aangekondigd dat het mogelijk is donateur te worden van het kinderkoor. Rob Timmerman, die afscheid nam na tien jaar penningmeesterschap, kreeg als eerste een donateurkaart overhandigd.


De ouders, vrienden en familie van het kinderkoor hebben in ieder geval weer genoten van het optreden. Nu al is het wachten op volgend jaar.

Klik hier voor alle foto'sRedactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Jong Leven
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.0 °C
  • 2.4 mm
  • 8.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top