Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Nieuws uit de rubriek Flevostrand Molecaten


Adverteerder in de rubriek Flevostrand Molecaten
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
Nieuws uit de rubriek Flevostrand Molecaten
1 2 Volgende >>

Stranden krijgen stevige opknapbeurt en nieuwe uitstraling

Stranden krijgen stevige opknapbeurt en nieuwe uitstraling

25-02-2020 De gemeente Dronten wil de stranden langs het Veluwemeer bij Biddinghuizen een nieuwe uitstraling geven. De stranden moeten een trekpleister worden voor alle soorten toeristen die daar een mooie dag willen beleven.


Ruim 800 deelnemers bij NK Beachhandbal

Ruim 800 deelnemers bij NK Beachhandbal

15-07-2019 Ruim 800 handballers waren dit weekend actief bij het NK Beachhandbal in Biddinghuizen. Op het Molecaten Park Flevostrand gingen 80 handbalteams met elkaar de strijd aan in verschillende leeftijdscategorieën. Er hadden zich geen Flevolandse teams geplaatst voor deze eindstrijd.


Flevostrand ontvangst felicitaties van wethouder

Flevostrand ontvangst felicitaties van wethouder

21-12-2018 Molecaten camping Flevostrand in Biddinghuizen heeft onlangs van de ANWB de maximale vijf sterren gekregen bij de ANWB campinginspectie die de organisatie jaarlijks houdt. Daarmee mag Flevostrand zich meten met de allerbeste kampeerterreinen. Vanochtend reikte wethouder Irene Korting een taart uit aan Molecaten om ze met dit predikaat te feliciteren.


Molecaten Park Flevostrand scoort weer maximaal in ANWB-test

Molecaten Park Flevostrand scoort weer maximaal in ANWB-test

06-12-2018 Molecaten Park Flevostrand bij Biddinghuizen is voor de derde keer op rij door de ANWB aangewezen als 'top camping'. De inspecteurs van de ANWB hebben de camping opnieuw de maximale score van vijf sterren gegeven. Daarmee is het de enige top camping van Flevoland.


Dronten wil stranden verkopen of terug aan de natuur geven

Dronten wil stranden verkopen of terug aan de natuur geven

27-12-2017 De gemeente Dronten wil een deel van zijn stranden aan de Randmeren verkopen of teruggeven aan de natuur. "De huidige kwaliteit, beheerbaarheid en betaalbaarheid van de stranden gaat achteruit. De stranden zijn niet meer up-to-date; er is veel van hetzelfde", schrijft het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad.


Flevostrand behoudt ANWB-predicaat 'topcamping'

Flevostrand behoudt ANWB-predicaat 'topcamping'

06-12-2017 Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen heeft voor het tweede jaar op rij vijf sterren gekregen van de ANWB en houdt daarom het predicaat 'ANWB Top Camping'.


Circus Bongo twee keer in Biddinghuizen

Circus Bongo twee keer in Biddinghuizen

03-08-2017 Theatercircus Bongo doet tijdens hun Zomertoer 2017 twee keer camping Molecaten Flevostrand in Biddinghuizen aan. Behalve de voorstelling gisteravond, komt het gezelschap ook op zondag 13 augustus naar camping Flevostrand.


ANWB beoordeelt sterren van campings

ANWB beoordeelt sterren van campings

25-07-2017 De ANWB heeft een aantal campings in Biddinghuizen, Dronten en Zeewolde geïnspecteerd om te beoordelen of zij het aantal sterren dat zij hebben nog waard zijn. Daarbij is onder meer gekeken naar de hygiëne, het sanitair, de staat van de campingvelden, het restaurant en de sportvoorzieningen.


Flevo Funfields vol activiteiten

Flevo Funfields vol activiteiten

19-05-2017 Zaterdag wordt op diverse locaties Flevo Funfields gehouden, een gratis outdoor evenement waarbij kennisgemaakt kan worden met diverse sporten en activiteiten en waarmee de recreatieve en actieve kant van de gemeente wordt benadrukt.


NK Beach Handball bij Molecaten Flevostrand

27-06-2016 Komend weekeinde wordt bij Molecaten Park Flevostrand te Biddinghuizen het Nederlands Kampioenschap Beach Handball 2016 gehouden. In diverse categorieën strijden teams om de titel.


Keurmerk Blauwe Vlag 2016 voor Flevostrand

01-05-2016 Jachthaven Molecaten Flevostrand bij Biddinghuizen heeft vrijdag voor de zesde jaar op rij de Blauwe Vlag ontvangen. Een internationale onderscheiding voor jachthavens en stranden. In Nederland werden er 175 uitgereikt op Rijkswerf Willemsoord in Den Helder.


Werkzaamheden aan Harderbosweg

Werkzaamheden aan Harderbosweg

29-02-2016 Het verkeer moet de komende weken rekening houden met wegwerkzaamheden aan de Harderbosweg, de weg tussen de turborotonde bij Harderwijk en Walibi Holland.


Vleermuizennacht in het Harderbos

20-08-2014 Op zaterdag 30 augustus aanstaande wordt voor kinderen en gezinnen een spannende Vleermuizennacht gehouden in het Harderbos. De toch start vanaf de campingparkeerplaats van het Flevostrand.


Overvaller havenkantoor gezocht

26-05-2014 Een man overvalt zaterdagochtend 10 mei 2014 een 20-jarige medewerker van een vakantiepark aan het Veluwemeer. Het gaat om het Molecaten Park Flevostrand aan de Strandweg in Biddinghuizen. De politie zoekt de nog onbekende overvaller.


Flevostrand hoort bij beste ANWB-campings

12-01-2014 Molecaten Park Flevostrand Biddinghuizen heeft het komende jaar het predikaat ANWB BestCamping gekregen als één van de 139 BestCampings in Europa.


Circus Bongo strijkt neer in Biddinghuizen

Circus Bongo strijkt neer in Biddinghuizen

16-04-2013 Het gezelschap van Circus Bongo strijkt neer in Biddinghuizen om hun show Op de Camping te tonen aan belangstellend publiek. Het circus geeft op 2 mei om 15.00 uur een voorstelling bij Camping Flevostrand.


Camping Flevostrand is Best camping

08-01-2013 Camping Flevostrand in Biddinghuizen heeft het predikaat 'Best camping' gekregen. Dat is een nieuwe aanduiding die de ANWB met ingang van dit jaar gebruikt voor campings die kwalitatief boven de rest uitstijgen.


Running Man wint ONK J/24

19-09-2012 Zaterdag en Zondag werd in Biddinghuizen het Open Nederlands Kampioenschap J24 verzeild. Team Merk Meester, titelverdediger en organisator van het evenement, lukte het net niet om het Duitse Running Man voor te blijven.


Flevoland heet Fietsers Welkom

Flevoland heet Fietsers Welkom

03-10-2011 In navolging op een aantal andere provincies heten nu ook Flevolandse horeca- en logiesbedrijven fietsers welkom. Fietsers Welkom! is het landelijke kwaliteitslabel voor fietsvriendelijke horeca- en logiesbedrijven die langs fietspaden/-routes gevestigd zijn.


Zeilschool De Randmeren naar Biddinghuizen

16-04-2011 Zeilschool De Randmeren uit Harderwijk werkt sinds 28 maart vanuit één locatie: Molecaten Park Flevostrand. De locatie ligt direct tegenover Harderwijk aan het Veluwemeer.


Beversporen in het Harderbos

10-02-2011 Natuurmonumenten gaat op dinsdag 22 en donderdag 24 februari op zoek naar sporen van bevers en andere dieren. Ga met het hele gezin mee. Het altijd een verrassing wat je tegenkomt.


Ook Flevostrand en Walibi genomineerd

23-10-2010 Naast FlevOnice zijn ook camping Flevostrand en Walibi World genomineerd voor de Flevius Award 2010. Dat schrijft de organisatie op haar website.


Schoon Schip campagne meert aan bij Flevostrand

01-09-2009 Op uitnodiging van de provincie Flevoland, vindt van 3 tot 27 september de campagne Schoon Schip, Schoon Water plaats in diverse Flevolandse havens. Eén van de havens die wordt aangedaan, is die van Flevostrand.


Open campingdagen mislukt

14-04-2009 De Open Campingdagen in Flevoland zijn een mislukking. Dat zeggen de campings Rivièra in Dronten, de RCN in Zeewolde en Molecaten Park Flevostrand. Op het evenement kwamen maar weinig of zelfs geen bezoekers af.


Flevolandse campings open

02-04-2009 Voor veel Flevolandse campings, waaronder Flevostrand en de Rivièra camping, is het seizoen weer begonnen. 1 April is traditioneel de dag dat ze weer open gaan.


1 2 Volgende >>

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 20.0 °C
  • 0.6 mm
  • 25.6 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top