Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Nieuws uit de rubriek Lowlands 2014


Adverteerder in de rubriek Lowlands 2014
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Nieuws uit de rubriek Lowlands 2014
1 2 Volgende >>

Rechten verdachten op festivals gewaarborgd

Rechten verdachten op festivals gewaarborgd

18-10-2014 Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie vindt dat de rechten goed gewaarborgd zijn van mensen die tijdens popfestivals worden opgepakt voor het bezit van drugs. Dat antwoordt hij op Kamervragen.


BNN komt op voor drugsgebruiker Lowlands

BNN komt op voor drugsgebruiker Lowlands

29-09-2014 Omroep BNN is een petitie gestart tegen strafbeschikkingen bij festivals. Als de actie door minstens 40.000 mensen gesteund wordt, komt het onderwerp als burgerinitiatief op de agenda van de Tweede Kamer.


Kamervragen over strafblad Lowlands-gangers door drugsbezit

Kamervragen over strafblad Lowlands-gangers door drugsbezit

02-09-2014 De landelijke PvdA-fractie heeft Kamervragen gesteld over 119 Lowlands-bezoekers die zijn aangehouden voor het bezit van drugs. Een aantal van hen heeft nu een strafblad omdat ze een voorstel accepteerden om direct een boete of een taakstraf te krijgen.


Strafblad voor Lowlands-gangers

Strafblad voor Lowlands-gangers

27-08-2014 Bezoekers van Lowlands die betrapt zijn op drugsbezit, hebben een strafblad gekregen zonder tussenkomst van een advocaat. En dat zou niet moeten. Dat schrijven de advocaten Juriaan de Vries en Christian Flokstra.


Alle One Nights Tentjes Lowlands ingeleverd

Alle One Nights Tentjes Lowlands ingeleverd

21-08-2014 Alle zogeheten One Nights Tenten van Lowlands in Biddinhuizen zijn ingeleverd. De festivalgangers konden vooraf een One Nights Tent bestellen.Na afloop konden zij beslissen of ze de tent wilden houden. Zij konden hem ook inleveren en kregen dan een soort statiegeld terug.


Politie noemt Lowlands 2014 geslaagd

Politie noemt Lowlands 2014 geslaagd

19-08-2014 Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 augustus stond Biddinghuizen in het teken van het Lowlands festival. De organisatie van Lowlands en de betrokken veiligheidspartners politie, gemeente Dronten, Veiligheidsregio en het Openbaar Ministerie kijken terug op een geslaagd festival. In totaal zijn 122 mensen aangehouden die probeerden met drugs het terrein op te komen.


Lowlands zondag: Laveren tussen bui en band

Lowlands zondag: Laveren tussen bui en band

17-08-2014 Tot nu toe mochten de Lowlands-bezoekers zich vooral gelukkig prijzen met de weersomstandigheden. Hoewel een nat weekend werd voorspeld, viel het op donderdag, vrijdag en zaterdag alles mee. Op zondag waren de weergoden minder goed gezind, al kon ook nu met slim lopen een droog pak gehouden worden. En bovendien: op de laatste festivaldag maakt dat niet zoveel uit.


Het mysterie van de rode en blauwe polsbandjes

Het mysterie van de rode en blauwe polsbandjes

16-08-2014 Met de steeds groter wordende hoeveelheid festivals in Nederland merkt de organisatie van Lowlands dat, om de mensen betrokken te houden bij het festival, de lat omhoog moet. Lowlands zet in 2014 een nieuwe standaard – onder andere door het terrein steeds mooier aan te kleden.


Lowlands is kiezen tussen acts

Lowlands is kiezen tussen acts

15-08-2014 Met een droge donderdagmiddag en een droge vrijdag, kan de start van Lowlands met recht geslaagd genoemd worden.


Lowlands 2014: het gaat flink regenen

Lowlands 2014: het gaat flink regenen

13-08-2014 Het ziet er naar uit dat Lowlands 2014 een natte editie gaat worden. Tijdens het driedaagse festival in Biddinghuizen zal het flink gaan regenen. Dat meldt Weeronline.nl.


Donderdag kans op vertraging door Lowlands

Donderdag kans op vertraging door Lowlands

12-08-2014 Het verkeer in Flevoland moet donderdag rekening houden met vertraging. Vanaf vrijdag tot en met zondag vindt in Biddinghuizen het jaarlijkse muziekfestival Lowlands plaats. Traditiegetrouw komt een grote groep muziekliefhebbers donderdag al naar evenemententerrein Walibi Holland.


Nog veel Lowlandskaarten in de verkoop

12-08-2014 Vijf dagen voordat de 22e editie van Lowlands van start gaat, zijn nog honderden toegangskaarten voor het muziekfestival in Biddinghuizen te koop. Het driedaagse evenement was dit jaar binnen 3,5 maanden uitverkocht, maar op internet worden ruimschoots tickets aangeboden. Velen zelfs voor bedragen ver onder de kostprijs.


Lowlands: Gogol Bordello vervangt London Grammar

08-08-2014 De band Gogol Bordello zal London Grammar vervangen op Lowlands. London Grammar had eerder deze week afgezegd vanwege stemproblemen van de zangeres.


Nedap maakt slimme polsbandjes Lowlands

05-08-2014 Het Groenlose bedrijf Nedap heeft 10.000 polsbandjes gemaakt voor Lowlands. De bandjes zijn voorzien van een chip die bijhoudt waar je bent, met wie en naar welke muziek of optredens je luistert.


Blokkenschema Lowlands bekend

Blokkenschema Lowlands bekend

31-07-2014 De organisatie van A campingflight to Lowlands Paradise 2014 heeft vandaag het programma bekend gemaakt in de vorm van een Blokkenschema. Met het blokkenschema is precies te zien welke act waar en wanneer een optreden verzorgt op Lowlands.


Lowlands definitief uitverkocht

Lowlands definitief uitverkocht

28-07-2014 Festival Lowlands in Biddinghuizen is definitief uitverkocht. Maandagochtend gingen er 300 extra kaarten in de verkoop. Die waren binnen een paar minuten uitverkocht, maar er traden problemen op in het betalingsverkeer. Daardoor kwamen sommige kaarten weer terug in de verkoop.


Typhoon naar Lowlands

21-07-2014 De organisatie van Lowlands heeft vorige week bekendgemaakt dat rapper Typhoon een optreden geeft op het muziekfestival in Biddinghuizen.


Opnieuw extra kaarten Lowlands in verkoop

Opnieuw extra kaarten Lowlands in verkoop

15-07-2014 Op maandag 28 juli komen er opnieuw zo'n 300 extra kaarten in de verkoop voor het muziekfestival Lowlands in Biddinghuizen.


Inhaak-koning WK met Comedytrain naar Lowlands

11-07-2014 'Het is vandaag eruitgedonderddag 10 juli'. Deze woordgrap verstuurde Jordi van de Bovenkamp donderdag via Twitter. Daarna berichtte hij dat ook op Lowlands mag staan. De inhaak-koning van het WK Voetbal is een van de (woord)grappenmakers in het programma van de Comedytrain.


Ook laatste kaarten Lowlands uitverkocht

Ook laatste kaarten Lowlands uitverkocht

02-07-2014 De 750 extra toegangskaarten die woensdagochtend in de voorverkoop zijn gegaan voor Lowlands zijn allemaal verkocht. Dat meldt Mojo, de organisatie van het festival in Biddinghuizen.


Extra Lowlandstickets in de verkoop

Extra Lowlandstickets in de verkoop

25-06-2014 Volgende week woensdag 2 juli om 10:00 uur gaan er 750 kaartjes in de verkoop voor het uitverkochte Lowlands in Biddinghuizen. Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt.


Triggerfinger op uitverkocht Lowlands

13-05-2014 De organisatie van het Lowlandsfestival, dat wordt gehouden op 15, 16 en 17 augustus op het evenemententerrein bij Walibi, heeft negentien nieuwe namen voor het festival bekend gemaakt. Triggerfinger is hierbij één van de bekende namen.


Mojo verplaatst camperterrein Lowlands

Mojo verplaatst camperterrein Lowlands

10-04-2014 De organisatie van het Lowlands festival in Biddinghuizen verplaatst de zogenoemde camper-camping naar de westkant van festivalterrein. Hiervoor is een terrein met een oppervlakte van ruim 30 voetbalvelden langs de Alikruikweg gehuurd.


Stromae treedt op bij Lowlands

09-04-2014 De organisatie van Lowlands heeft 14 nieuwe namen toegevoegd aan het festivalprogramma. Onder andere de populaire Belg Stromae komt in augustus naar Biddinghuizen.


Herindeling Lowlandsterrein

24-03-2014 Het Lowlands-terrein zal dit jaar worden aangepast. In verband met de aanleg van ecologische verbindingszones door het Rijk, zal de Camper Camping worden verplaatst naar een andere plek.


1 2 Volgende >>

twitter facebook rss top