Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Nieuws uit de rubriek Omroep Flevoland


Adverteerder in de rubriek Omroep Flevoland
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Nieuws uit de rubriek Omroep Flevoland
1 2 Volgende >>

Omroep Flevoland doet live verslag van Mud Masters

Omroep Flevoland doet live verslag van Mud Masters

15-09-2019 Omroep Flevoland doet op zaterdag 21 en zondag 22 september live verslag van Mud Masters vanaf het evenemententerrein aan de Spijkweg bij Biddinghuizen. Via TV, website en app zijn de verrichtingen van zo'n 15.000 deelnemers op het modderige hindernisparcours te volgen.


Stembureaus voor verkiezingen open tot 21.00 uur

Stembureaus voor verkiezingen open tot 21.00 uur

20-03-2019 Sinds vanochtend 7.30 uur zijn de stembureaus geopend voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en het Waterschap. In de gemeente Dronten zijn er in totaal 18 stemlokalen.


Burgemeester:

Burgemeester: "Drontenaren mogen minder bescheiden zijn"

21-01-2019 Inwoners van de gemeente Dronten mogen wel wat minder bescheiden zijn. Dat zei waarnemend burgemeester van Dronten Ineke Bakker zondag in het programma Over Flevoland Gesproken.


Mud Masters terugkijken via Omroep Flevoland

Mud Masters terugkijken via Omroep Flevoland

25-09-2018 Omroep Flevoland heeft het afgelopen weekeinde uitgebreid verslag gedaan van de Mud Masters 2018 in Biddinghuizen. Deelnemers konden op zaterdag en zondag verschillende afstanden afleggen.


Mud Masters Biddinghuizen live bij Omroep Flevoland

Mud Masters Biddinghuizen live bij Omroep Flevoland

12-09-2018 Omroep Flevoland zendt Mud Masters in Biddinghuizen live uit op zaterdag 22 en 23 september vanaf 9.00 uur 's ochtends. De uitzending is te volgen via TV, website en app.


Omroep Flevoland lanceert website 'Flevoland Kiest'

Omroep Flevoland lanceert website 'Flevoland Kiest'

05-03-2018 Eén plaats voor alle informatie rond de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Dat heeft Omroep Flevoland beoogd met de website 'Flevoland Kiest', waarop van alle zes de gemeenten in Flevoland informatie te vinden is.


Omroep Flevoland doet live verslag van Mud Masters

Omroep Flevoland doet live verslag van Mud Masters

08-09-2017 Omroep Flevoland doet op zaterdag 23 en zondag 24 september live verslag van Mud Masters in Biddinghuizen. Via TV, online en social media zijn de verrichtingen van duizenden deelnemers op het modderige hindernisparcours te volgen.


Biddinghuizen in Straatpraat

Biddinghuizen in Straatpraat

24-05-2016 Steeds meer Nederlanders gaan op vakantie in eigen land. Dat blijkt uit onderzoek van het Nederlands Bureau voor Toerisme. Omroep Flevoland stelt daarom in Straatpraat de vraag waar mensen heengaan. Ze zijn hiervoor naar Biddinghuizen gereden.


Mud Masters live te volgen via Omroep Flevoland

Mud Masters live te volgen via Omroep Flevoland

14-09-2015 Er is veel aandacht voor het evenement Mud Masters op 26 en 27 september bij Omroep Flevoland. Het hele weekeinde wordt een liveblog bijgehouden met foto's, filmpjes en andere wetenswaardigheden. Op zondag 27 september zendt Omroep Flevoland TV live uit vanaf het Mudmastersterrein bij Walibi Holland in Biddinghuizen.


Verslaggever Omroep Flevoland krijgt les

15-07-2013 Onder het mom van "de beste stuurlui staan aan wal" moeten de journalisten van Omroep Flevoland deze zomer zelf aan de bak. Vandaag krijgt verslaggever Susanne Uilenbroek les van eventingruiter Alice Naber in Biddinghuizen.


Omroep Flevoland zoekt Leukste Vereniging

Omroep Flevoland zoekt Leukste Vereniging

24-04-2013 Omroep Flevoland gaat dit jaar opnieuw op zoek naar de leukste vereniging van Flevoland. De leukste club kan een prijs van 2500 euro tegemoet zien als deze door het Flevolandse publiek wordt gekozen.


Omroep Flevoland op bezoek bij druk Walibi

23-08-2012 Het zijn topdagen voor toeristische attracties in Flevoland. De vakantieperiode gecombineerd met het mooie weer zorgt ervoor dat veel mensen een dagje weg gaan.


Zeldzaam bij Omroep Flevoland

12-09-2011 In het kader van de opening van het cultureel seizoen en als promotie voor het theateroptreden in Kampen, treedt de Biddinghuizer band Zeldzaam dinsdag 13 september op bij Omroep Flevoland.


€2.500,= voor leukste vereniging Flevoland

16-04-2011 Gert-Jan Jansen gaat de komende maanden voor Omroep Flevoland op zoek naar ‘de leukste vereniging van Flevoland’. De vereniging of club die deze titel in de wacht sleept, verdient naast eeuwige roem ook nog 2500 euro voor de verenigingskas.


Inschrijving Flevolands Songfestival gestart

Inschrijving Flevolands Songfestival gestart

20-04-2010 Zangers en zangeressen uit Flevoland kunnen zich tot 15 mei 2010 inschrijven voor deelname aan de voorronde van het Flevolands Songfestival.


Vooroplopers bij Omroep Flevoland

17-03-2010 Ondernemers zijn mensen die gedreven zijn, zich willen ontwikkelen, zich willen verbeteren, kortom verder willen. Ze betekenen vaak meer voor de samenleving dan alleen die directeur van het bedrijf om de hoek.


Omroep Flevoland houdt verkiezingsdebat

15-02-2010 Met de verkiezingen voor de deur is het belangrijk te weten waar de partijen voor staan. Daarom houdt Omroep Flevoland op 23 februari een debat, waarbij elke partij stevig aan de tand wordt gevoeld over de plannen voor de komende jaren.


Digitenne heeft softwareprobleem

17-02-2007 Digitenne van KPN kampt met een softwareprobleem, maar de ontvangst van de zenders moet goed zijn.


Alarm SMS bij calamiteit

Alarm SMS bij calamiteit

11-02-2007 Sinds donderdag is het mogelijk een SMS-bericht te krijgen als er een calamiteit in de provincie is. In samenwerking met de provincie en de Flevolandse gemeenten start Omroep Flevoland met deze service.


Kerstmand voor Bep Overeem

Kerstmand voor Bep Overeem

12-12-2006 Afgelopen zaterdagmorgen heeft Omroep Flevoland de gevulde Kerstmand uitgereikt aan Bep Overeem.


Doek valt voor analoog TV-signaal

10-12-2006 Het doek valt zondagnacht definitief voor het analoge TV-signaal. Er kan vanaf maandag dus geen TV meer worden gekeken via een sprietantenne.


Al 1000 aanvragen gratis decoder

02-11-2006 In twee dagen tijd hebben al 1.000 Flevolanders hebben een gratis decoder aangevraagd bij Omroep Flevoland. De omroep geeft de komende weken gratis decoders weg, waarmee kijkers na 11 december het nieuwe digitale tv-signaal kunnen ontvangen.


TV Flevoland alleen nog digitaal

30-08-2006 TV Flevoland zendt vanaf 27 november alleen digitaal uit. Dat betekent dat degene met een harkantenne op het dak of een sprietantenne op de tv, een decoder moet aanschaffen. Die kost rond de 50 euro.


KartoffelArena bij Omroep Flevoland

27-05-2006 De oplettende kijker heeft het vast "live" gezien, maar voor wie het nog niet wist, afgelopen week besteedde Omroep Flevoland aandacht aan de KartoffelArena in Biddinghuizen.


Biddinghuizen aapt Marknesse na?

Biddinghuizen aapt Marknesse na?

24-01-2006 De vrijdag gepresenteerde nieuwe vlag van Biddinghuizen zorgt voor ophef in Marknesse. Het doprslogo dat gebruikt is in de vlag, is gelijk aan dat van Marknesse.


1 2 Volgende >>

twitter facebook rss top