Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Nieuws uit de rubriek Ruimtelijke Ordening


Adverteerder in de rubriek Ruimtelijke Ordening
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Nieuws uit de rubriek Ruimtelijke Ordening
1 2 3 Volgende >>

Provincie wil toch zonneparken in landelijk gebied

Provincie wil toch zonneparken in landelijk gebied

29-11-2017 De provincie wil grootschalige zonneparken in het landelijk gebied toestaan, mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Daarmee neemt de provincie afscheid van het beleid dat zonneparken op landbouwgrond in principe niet zijn toegestaan. Dat blijkt uit een voorstel dat Provinciale Staten woensdagmiddag voor het eerst bespreken.


Diverse bomen in Biddinghuizen worden gekapt

Diverse bomen in Biddinghuizen worden gekapt

09-11-2017 De gemeente Dronten is van plan een aantal bomen te kappen aan Het Plein, Kopakker, Uitloper en Koolzaadhof. Het plan is deze in het vierde kwartaal van 2017 te kappen.


Komgrenzen dorpen vastgesteld

30-04-2014 Het college van Gedeputeerde Staten heeft ingestemd met het verzoek van de gemeente Dronten om de nieuwe komgrenzen vast te stellen voor de woonkernen Biddinghuizen (De Baan, Bremerbergweg, Oldebroekerweg), Dronten (Wisentweg) en Swifterbant (Bosweg, Tarpanweg).


Biddinghuizen krijgt sportveldje met ijsbaan

Biddinghuizen krijgt sportveldje met ijsbaan

17-10-2013 Op het evenemententerrein aan de Verlengde Baan komt een asfalt trapveldje dat in de winter onder water gezet kan worden, zodat er geschaatst kan worden. Dat maakt de gemeente Dronten bekend in een brief aan omwonenden.


Inloopavonden spelen voor ouders en kinderen

05-10-2010 In oktober organiseert de gemeente Dronten een drietal inloopavonden voor ouders én kinderen om hen te informeren over speellocaties die het komende jaar opgeknapt of nieuw aangelegd zullen worden


Mogelijk verschuiving in fasering Graafschap

Mogelijk verschuiving in fasering Graafschap

21-05-2009 De eerste jaren van realisatie van De Graafschap moet worden ingezet op huur en sociale koopwoningen. Dat stelde wethouder Hillbrand Koning vorige week donderdag in de commissie Algemene Zaken.


Plan bedrijventerrein bij Raad van State

Plan bedrijventerrein bij Raad van State

21-03-2009 Maandag 23 maart aanstaande wordt het Bestemmingsplan Bedrijventerreinen Biddinghuizen behandeld in de Raad van State.


Inspraak Startnotitie Evenemententerrein

23-09-2008 Sinds maandag 22 september tot en met maandag 3 november 2008 ligt de Startnotitie Evenemententerrein Biddinghuizen ter inzage.


Natuurgegevens uitgewisseld

17-09-2008 Door gegevens over beschermde flora en fauna beter uit te wisselen hopen Flevolandse overheden bouwvertraging tegen te gaan.


Ontsluiting digitale bestemmingsplannen

Ontsluiting digitale bestemmingsplannen

28-11-2007 De provincie Flevoland heeft een nieuw digitaal loket voor geo-informatiestromen ontwikkeld: Geopolis. Flevoland is de eerste provincie in Nederland die zo’n systeem heeft.


Biddinghuizen aan het water?

Biddinghuizen aan het water?

15-06-2007 Een meer graven bij Biddinghuizen! Zo ontstaat ruimte voor recreatie, die goed bereikbaar gemaakt kan worden door aan te takken op de Gooiseweg. Tegen het Randmeer aan krijgt de natuur de ruimte.


Meer vitaliteit in landelijk gebied

15-06-2007 Het college van Gedeputeerde Staten van Flevoland heeft het eerste jaarprogramma ‘uitvoering landelijk gebied’ vastgesteld.


Dronten geeft boeren de ruimte

15-03-2007 De gemeente Dronten wil de boeren in het buitengebied de ruimte geven. Dat blijkt uit aanpassingen die het college heeft gedaan aan het ontwerp bestemmingsplan.


VROM positief over provincie

05-03-2007 Het ministerie van VROM is in een rapport over de provincies en ruimtelijke ordening positief over Flevoland.


Plan buitengebied ter visie

Plan buitengebied ter visie

19-11-2006 Het college van Burgemeester en Wethouders heeft op 24 oktober besloten om het ontwerp bestemmingsplan buitengebied met ingang van maandag 20 november tot en met dinsdag 2 januari ter visie te leggen.


Betere bereikbaarheid in Flevoland

12-10-2006 Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur en Transport (PMIT) 2007-2011 dat onlangs door Gedeputeerde Staten als concept werd vastgesteld.


Drie kernen genoeg voor Dronten

Drie kernen genoeg voor Dronten

28-09-2006 Inwoners van Biddinghuizen vinden drie woonkernen genoeg voor de gemeente Dronten. Dat was één van de conclusies tijdens de eerste discussieavond over de toekomst van Dronten.


Bouwers moeten zelf onderzoek doen

14-07-2006 De gemeente Dronten hoopt geld en tijd uit te sparen door te stoppen met het zogeheten 'ruimtelijke bebouwing-onderzoek'.


Inspraakavond Dorhout Mees

13-07-2005 In het kader van het Provinciaal Omgevingsplan is de locatie Dorhout Mees aan de Strandgaperweg 30 in Biddinghuizen aangewezen als een zwaarte punt voor recreatie en toerisme. Op donderdag 14 juli is er hiervoor een inspraakavond in Het Koetshuis.


Dorhout Mees breidt fors uit

01-07-2005 In het kader van het Provinciaal Omgevingsplan is de locatie Dorhout Mees aan de Strandgaperweg 30 in Biddinghuizen aangewezen als een zwaarte punt voor recreatie en toerisme.


49 appartementen op Tas

49 appartementen op Tas

16-06-2005 Het senioren appartementencomplex 'Het Tussendek' is enorm populair in Dronten. Met de bouw van de 'Tas' krijgt ook Biddinghuizen haar eigen appartementengebouw voor senioren.


Verslagen inspraak buitengebied

14-04-2005 Op 8 maart jongstleden was er in Biddinghuizen een inspraakbijeenkomst voor het nieuwe bestemmingsplan buitengebied.


Inspraak bestemmingsplan buitengebied

05-03-2005 Wethouder Haverkort is op dinsdag 8 maart vanaf 19.30 uur in De Voorhof in Biddinghuizen, vanwege inspraak over het nieuwe bestemmingsplan buitengebied (foto Leo van Bemmel).


Inspraak bestemmingsplan buitengebied

24-02-2005 Het voorontwerp bestemmingsplan buitengebied is door het college van B & W vrijgegeven voor inspraak. In Swifterbant is op 22 februari een eerste inspraakavond gehouden.


Nieuw omgevingsplan voor Flevoland

01-10-2004 De provincie Flevoland geeft maandag 4 oktober het startsein voor de vorming van een nieuw Omgevingsplan.


1 2 3 Volgende >>

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.7 °C
  • 0.0 mm
  • 12.0 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top