Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Nieuws uit de rubriek Zuiderzee op Zuid


Adverteerder in de rubriek Zuiderzee op Zuid
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Nieuws uit de rubriek Zuiderzee op Zuid
Dertien appartementen Zuiderzee op Zuid verkocht

Dertien appartementen Zuiderzee op Zuid verkocht

06-12-2018 Sinds het toestaan van permanente bewoning in vakantiepark Zuiderzee op Zuid, zijn 13 appartementen verkocht. Dat laat de ontwikkelaar van het project in Biddinghuizen weten. De in totaal 165 appartementen worden in fases verkocht. De eerste fase, met 24 appartementen, hoopt de ontwikkelaar halverwege 2019 af te ronden.


Veel geïnteresseerden voor Zuiderzee op Zuid

Veel geïnteresseerden voor Zuiderzee op Zuid

22-01-2018 De belangstelling voor de appartementen op vakantiepark Zuiderzee op Zuid in Biddinghuizen is groot. Dat meldt makelaardij Van der Linden.


Burgemeester De Jonge verwelkomt Zuiderzee op Zuid

Burgemeester De Jonge verwelkomt Zuiderzee op Zuid

19-01-2018 Met het Veluwemeer als decor werd op vrijdagmorgen de allereerste brochure van Zuiderzee op Zuid overhandigd aan burgemeester Aat de Jonge van de gemeente Dronten. De onlangs verkregen bestemming voor permanente bewoning – mede dankzij de inzet van de burgemeester – gaf het startsein voor de verkoop van de royale en luxe appartementen.


Permanent wonen Zuiderzee op Zuid toegestaan

12-07-2017 Er mag permanent gewoond worden in de appartementen op het vakantiepark Zuiderzee op Zuid in Biddinghuizen. Dat heeft de Raad van State besloten. Hiermee komt een einde aan de jarenlange strijd tussen enerzijds de ontwikkelaar van het park en de gemeente Dronten, en anderzijds de provincie Flevoland.


Conflict Zuiderzee op Zuid voor Raad van State

16-05-2017 Mag er nu wel of niet permanent gewoond worden in de appartementen van Zuiderzee op Zuid bij Biddinghuizen? Over die vraag boog de Raad van State zich maandag. Deze hoogste bestuursrechter van Nederland moet een einde maken aan de jarenlange strijd die hierover binnen Flevoland woedt.


Rechtszaak om permanente bewoning Zuiderzee op Zuid

28-08-2016 De gemeente Dronten stapt naar de Raad van State om een besluit van de provincie aan te vechten. Dronten is het niet eens met de provincie om permanente bewoning te verbieden in vakantiecomplex Zuiderzee op Zuid in Biddinghuizen.


GroenLinks: accepteer besluit over permanent wonen

21-07-2016 GroenLinks in Dronten wil dat het college van burgemeester en wethouders niet in beroep gaat tegen de provincie Flevoland. De provincie wil permanente bewoning op vakantiecomplex Zuiderzee op Zuid in Biddinghuizen tegenhouden. Een deel van het bestemmingsplan hebben zij daarom niet goedgekeurd.


Provincie blijft permanent wonen verbieden

02-07-2016 De provincie Flevoland blijft van mening dat er niet permanent gewoond mag worden in vakantieparken, zoals het complex Zuiderzee op Zuid in Biddinghuizen.


Ultieme poging om rechtszaak te voorkomen

23-06-2016 Gemeenteraadsleden uit Dronten hebben woensdag een laatste poging gedaan om de provincie achter het plan te krijgen voor permanente bewoning van recreatieappartementen in vakantiepark Zuiderzee op Zuid.


Voorkom conflict over Zuiderzee op Zuid

31-05-2016 "Provinciale en Gedeputeerde Staten moeten maar eens langskomen bij het appartementencomplex Zuiderzee op Zuid in Biddinghuizen om te zien dat permanente bewoning daar best kan". Dat zei CDA-fractievoorzitter Jan Klopman maandagavond in het radioprogramma Forum van Omroep Flevoland.


Provincie en gemeente ruziën verder over vakantiepark

22-12-2015 De verhouding tussen de provincie en de gemeente Dronten staat onder druk door een verschil van inzicht over een vakantiepark. Het gaat om recreatiewoningen op het complex Zuiderzee op Zuid, bij Biddinghuizen.


Geen permanente bewoning in Zuiderzee op Zuid

28-11-2014 De provincie Flevoland geeft geen goedkeuring aan het plan om permanente bewoning van recreatiewoningen aan het Veluwemeer in Biddinghuizen toe te staan.


Wens voor permanente bewoning Zuiderzee op Zuid

13-11-2014 Het College van Gedeputeerde Staten heeft op 11 november besloten een aanvraag in te dienen bij Provinciale Staten zodat permanente bewoning op Zuiderzee op Zuid in Biddinghuizen mogelijk wordt.


Bouwproject Biddinghuizen bij RTL4

10-10-2008 In het TV-programma 'Van kavel tot Kasteel' volgt RTL 4 de bouw van verschillende projecten, waaronder Zuiderzee op Zuid aan de Strandweg in Biddinghuizen.


Flevostrand krijgt tweede woonproject

13-09-2005 Naast de Flevostrand camping, rondom de jachthaven, verrijst de komende jaren een tweede groep huizen: 'Zuiderzee op Zuid' - een uniek project, aangezien er het water wordt 'ingebouwd'.


twitter facebook rss top