Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Joy 4 Life Joy 4 Life
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kafa Kafa
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Apple iPhone 5s - 16GB - Wit


 • Apple iPhone 5s - 16GB - Wit
  Apple iPhone 5s - 16GB - Wit De Apple iPhone 5s heeft een 4 inch scherm en is daarmee nog net wat makkelijker met één hand te bedienen dan de iPhone 6 van Apple. Gelukkig kun je wel genieten van alle voordelen van de nieuwe versie besturingssysteem, iOS 9.

  Basiskenmerken van de Apple iPhone 5s
  Besturingssysteem: iOS 9
  8 megapixel camera, 1.2 megapixel frontcamera
  4 inch Retina-display met een resolutie van 1136 x 640 pixels
  Vingerafdruksensor
  Type SIM-kaart: Nano SIM
  Simlockvrij

  Apple iPhone 5s: Camera
  iPhones staan bekend om hun camera's. De iPhone 5s heeft een 8 megapixel camera. De camerasoftware biedt oa een automatische beeldstabilisatie, gezichtsherkenning, panoramaview, een timer-modus en de camera kun je gemakkelijk scherp stellen door op het scherm te tikken. Het is zelfs mogelijk om een foto te nemen als je midden in een video-opname bezig bent.

  Apple iPhone 5s: Frontcamera
  Met de 1.2 frontcamera, vooral geschikt voor beeldbellen. Apple heeft hier een eigen variant voor ontwikkeld, namelijk Apple FaceTime. Hiermee kun je videochatten met iedereen die een iPhone of iPad heeft. De enige kosten die hier aan zijn verbonden, zijn die van je dataverbruik.

  Apple iPhone 5s: iOS 9
  De Apple iPhone 5s draait op iOS, dit is het besturingssysteem van Apple. De Apple iPhone 5s is bij te werken tot en met iOS 9, de laatste versie van iOS.

  iOS 9 heeft een nieuwe look en zit boordevol voorzieningen voor een nog betere gebruikerservaring. Nieuwe functies veranderen de manier waarop je berichten verstuurt, foto’s bewerkt en je conditie bijhoudt. Zonder dat je hier aan hoeft te wennen.

  De Apple iPhone 5s heeft (bijna) eindeloze mogelijkheden. Bekijk de video's onder de afbeelding om een nog betere indruk te krijgen van wat je allemaal kan met de Apple iPhone 5s.

  209


  Titel: Apple iPhone 5s - 16GB - Wit
  Prijs: € 209,00
  Productcode: 9200000020445665


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top