Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb

TROTEC Design-torenventilator TVE 31 T


 • TROTEC Design-torenventilator TVE 31 T
  TROTEC Design-torenventilator TVE 31 T TROTEC Design-torenventilator TVE 31 T

  Fris design voor een koele wind

  HOT SUMMER? KEEP COOL!

  Met de 45 watt krachtige Design-torenventilator TVE 31 T geniet u in de zomer zelfs bij zeer hoge temperaturen heel ontspannen dankzij een koele verfrissende bries. De elegante kolomvormige ventilator is stabiel en ruimtebesparend en is met zijn zwarte hoogglans uiterlijk een echte blikvanger op kantoor, in de woonkamer, in de slaapkamer, in de serre, in het vakantiehuis maar ook in winkels en eetgelegenheden.

  Comfort voor een fijner gevoel

  De verkoelende luchtstroom kan met drie ventilatiesnelheden, van een zachte bries tot een koele wind, worden aangepast al naar gelang de temperatuurssituatie en de grootte van de ruimte. Om de koele lucht snel en gelijkmatig te verspreiden over de gehele ruimte, beschikt de slanke design-ventilator over een inschakelbare 60°-oscillatie. Bovendien biedt de TVE 31 T drie gebruiksmodi: normale modus, modus voor natuurlijke wind en nachtmodus. Het aangenaam stille gebruik, de handzame afstandsbediening, de timer-functie, de draaggreep, het moderne LED-display met weergave van de daadwerkelijke temperatuur en de memory-functie van de laatst gebruikte modus maken de comfortuitrusting compleet.

  Tower of power

  In tegenstelling tot hetgeen bij gebruikelijke ventilatoren het geval is, zijn bij de TVE 31 T geen ventilatorbladen te zien. De aangezogen lucht uit de ruimte wordt door de om zijn eigen as draaiende lamellenconstructie binnenin het apparaat opgewerveld en aan de voorzijde over de gehele lengte van het apparaat weer de ruimte in geblazen. Het resultaat is een intens voelbare verkoeling op de huid. Met slechts 58,5 dB(A) is de ventilator ook in de hoogste stand aangenaam stil.

  Genieten van zachte verkoelende wind

  In plaats van de permanente gelijkmatige luchtstroom kunt u ook de natuurlijke-windmodus inschakelen. De ventilatiesterkte neemt dan telkens automatisch langzaam toe en ook weer af. Zo is het net alsof u de natuurlijke frisse wind van buiten voelt.

  Lichte verkoeling voor een goede nachtrust

  Slapen gaat slecht bij drukkende warmte. Daarom is het prettig om voor het slapengaan te kunnen genieten van een aangename verkoeling. Bij het inschakelen van de nachtmodus begint de ventilator met koelen in de gekozen ventilatiesterkte. Na enige tijd wordt automatisch overgeschakeld op de eerstvolgende lagere stand. In de laagste stand is de ventilator zeer stil en biedt gedurende de hele nacht een licht verkoelende bries, zodat het niet te warm wordt. Ook de lichtsterkte van het display wordt in de nachtmodus gedimd. Hierdoor staat niets een goede nachtrust nog in de weg.

  Automatische uitschakeling door middel van een timer

  Met de geïntegreerde 12-uurs timer kan het uitschakelen van de torenventilator worden voorgeprogrammeerd. In stappen van 1 uur is instelbaar wanneer de ventilator automatisch wordt uitgeschakeld. Dit is bijvoorbeeld praktisch wanneer u hiet wil dat de ventilator de hele nacht door loopt. Zo spaart u ook nog stroom, hoewel de TVE 31 T toch al een laag stroomverbruik heeft.

  Thuis of op kantoor - met de Design-torenventilator TVE 31 T bent u op warme dagen verzekerd van verkoeling met comfort.

  Voordelen van de TVE 31 T ten opzichte van gebruikelijke ventilatoren

  * Torenventilatoren van de TVE-serie koelen niet alleen doelgericht maar verticaal over de gehele hoogte van het apparaat. De gelijkmatige, breed verspreide luchtstroom produceert een voelbaar intensievere verkoeling.
  * De Torenventilator TVE 31 T is zeer geschikt voor gebruik aan het bureau. De verkoelende luchtstroom wordt onder de tafel geproduceerd zonder luchtwervelingen boven tafel.
  * Door het ontbreken van ventilatorbladen, komt het daarmee gepaard gaande gevaar voor ongelukken in huishoudens met kinderen en huisdieren te vervallen.
  * De TVE 31 T overtuigt met zijn ruimtebesparend design. Het slanke kolomvormige design past harmonieus in iedere woonomgeving.

  TVE 31 T OF TVE 32 T - DE KEUZE IS AAN U!

  Torenventilatoren hebben een vaste hoogte die, in tegenstelling tot staande ventilatoren met een telescoopstang, niet aangepast kan worden. De beide Torenventilatoren TVE 31 T en TVE 32 T zijn qua vermogen en comfort geheel identiek, maar verschillend in hoogte.

  Hoofdzakelijk geschikt voor gebruik aan het bureau is de TVE 31 T met een totale hoogte van 92 cm. De uitgeblazen luchtstroom blijft - al naar gelang de hoogte van het bureau - onder het werkvlak en koelt zo de voeten en de benen. De lage positie zorgt ervoor dat de papieren op het bureau niet wegwaaien. Ook voor overige zitposities zoals op de bank, de zitzak, ligstoel of op kantoor is dit lagere model aan te bevelen.

  Is het echter de bedoeling dat de torenventilator een zo groot mogelijk bereik in de gehele ruimte heeft dan is de technisch identieke Torenventilator TVE 32 T met een grootte van 112 cm wellicht voor u het meest geschikte apparaat. De meer naar boven geplaatste luchtuitlaat zorgt vooral in een zittende positie voor verkoeling ter hoogte van het bovenlichaam.

  Voordelen in de praktijk:

  * 45 W vermogen - 92 cm hoog
  * Kolomvormig: modern en ruimtebesparend
  * Geringe gebruikskosten
  * 3 ventilatiesnelheden
  * 3 bedrijfsmodi: normale modus, natuurlijke-windmodus en nachtmodus
  * Automatische 60°-oscillatie met uitschakelfunctie
  * Timerfunctie (1-12 uur)
  * LED-display en bedieningspaneel met toetsen
  * Infrarood afstandsbediening
  * Geïntegreerde draaggreep
  * Veilige standvoet
  * Geluidsarm: max. 58,5 dB(A)

  49,95


  Titel: TROTEC Design-torenventilator TVE 31 T
  Prijs: € 49,95
  Productcode: 9200000116274160


   

TROTEC Design-torenventilator TVE 31 T

Fris design voor een koele wind

HOT SUMMER? KEEP COOL!

Met de 45 watt krachtige Design-torenventilator TVE 31 T geniet u in de zomer zelfs bij zeer hoge temperaturen heel ontspannen dankzij een koele ve....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top