PolderTEAK PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Peter Evers Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

The Little Mermaid (Diamond Edition)


 • The Little Mermaid (Diamond Edition)
  The Little Mermaid (Diamond Edition) Ga mee diep in de zee waar prinses Ariël, een zorgeloze jonge zeemeermin, ernaar verlangt deel uit te maken van de mensenwereld.


  Disney Classic no. 31
  Nadat Ariël een moedige overeenkomst heeft gesloten met Ursula, een valse zeeheks, vertrekt Ariël op het avontuur van haar leven. Gelukkig heeft ze Botje en Sebastiaan aan haar zijde om haar te helpen. Het lot van haar vaders koninkrijk komt in haar handen te liggen en om alles weer goed te maken in haar beide werelden, heeft ze al haar moed en vastberadenheid hard nodig.

  De Kleine Zeemeermin, is dankzij haar onvergetelijke personages, spannende avonturen en geweldige muziek één van de meest geprezen animatiefi lms aller tijden. Duik samen met je familie en vrienden in dit geliefde, klassieke onderwater-avontuur.

  Ben jij gek op Disney Prinsessen? Heb je het liefst alles van Disney Princess? Bekijk dan ook eens onze Disney Princess shop.

  14,99


  Titel: The Little Mermaid (Diamond Edition)
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9200000015043952


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top