AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan PS4


 • The Dark Pictures Anthology: Man of Medan PS4
  The Dark Pictures Anthology: Man of Medan PS4 HE DARK PICTURES

  Bandai Namco Entertainment en Supermassive Games slaan de handen ineen om een nieuwe angstaanjagende reeks verhalende horrorgames te lanceren.

  Van de ontwikkelaars van Until Dawn…

  The Dark Pictures is een reeks opzichzelfstaande, filmtechnische horrorgames, ontworpen om een nieuwe, gruwelijke ervaring te presenteren op regelmatige basis. Elke game staat op zichzelf en zal een compleet nieuw verhaal, met een nieuwe setting en een nieuwe cast met personages tonen.

  De voortgang van de spelers zal worden bijgehouden door de Curator, een alwetende gids die de keuzen van onze hoofdfiguren tot zich neemt. The Curator is tijdloos, en slaat de verhalen van leven en dood op in zijn eigen kleine sectie van een uitgebreide bewaarplaats die elk verhaal dat ooit is verteld bevat.

  MAN OF MEDAN
  Man of Medan is de eerste game in de Dark Pictures Anthology, en brengt bovennatuurlijke horror naar de Grote Oceaan. Vier vrienden en hun kapitein hijsen de zeilen om te gaan duiken.

  Tijdens hun reis gaan ze op zoek naar een wrak uit WO II. In de loop van de dag begint er een storm te woeden, en hun uitstapje verandert al snel in iets wat veel onheilspellender is. Wie blijft er leven, wie sterft? Het is aan jou. Kun jij ze allemaal redden?


  BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  Een Nieuwe angstaanjagende ervaring
  Supermassive Games lanceert een nieuwe, gruwelijke verhalende reis waarop je je diepste angsten het hoofd moet bieden.

  Kun jij ze allemaal redden?
  Alle speelbare personages kunnen leven en allemaal kunnen ze sterven. De keuzen die jij maakt, beslissen over hun lot - de dood kan zomaar voor de deur staan...

  Wat doe jij om te overleven?
  Elke keuze die je maakt heeft een consequentie - en die kan leven of dood betekenen voor je personages. Bewaar jij de kalmte terwijl je vecht om te overleven? WELKE BESLISSINGEN NEEM JIJ?

  29,99


  Titel: The Dark Pictures Anthology: Man of Medan PS4
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000108281769


   

HE DARK PICTURES

Bandai Namco Entertainment en Supermassive Games slaan de handen ineen om een nieuwe angstaanjagende reeks verhalende horrorgames te lanceren.

Van de ontwikkelaars van Until Dawn…

The Dark Pictures is een reeks opzichzel....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top