Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Duux Whisper Flex Black incl. Dock & BatteryPack -


 • Duux Whisper Flex Black incl. Dock & BatteryPa
  Duux Whisper Flex Black incl. Dock & BatteryPa De ultieme ventilator volledig draadloos

  Draadloos wonder
  Whisper Flex: de eerst design ventilator met optie om hem volledig draadloos te maken. Dankzij de optionele accu kun je deze ventilator overal mee naartoe nemen; bijvoorbeeld naar je slaapkamer of die plek in je tuin waar je graag een boek leest. Hij is in hoogte verstelbaar en transformeert door de horizontale en verticale swing moeiteloos van tafel- tot vloermodel. En het mooiste? Hij is fluisterstil, zodat je je kunt concentreren op dat ene boek of rustig kunt gaan slapen.

  Less is more

  Het frisse, moderne design van de Whisper Flex bepaalt de nieuwe norm. Met zijn fraaie, strakke looks en ultramoderne bediening met lcd-scherm voelt hij zich thuis in elke omgeving. Hij is leverbaar in zwart en wit.

  Perfecte nachtrust
  In nachtmodus wordt het display na 10 seconden volledig uitgeschakeld om een goede nachtrust te garanderen. Het display kan weer worden geactiveerd door op de bedieningsknop te drukken. In de laagste snelheid produceert de ventilator slechts 13 dBa en dankzij het dubbele bladontwerp wordt het snijdende wind geluid vermindert.

  Compromisloze prestaties
  De Whisper Flex is een allrounder. Hij heeft 26 standen, is energiezuinig en heeft een krachtige motor met dubbele ventilatorbladen. Bovendien blaast de wind dankzij de horizontale en verticale swing naar alle richtingen. En dat allemaal bij een minimale geluidsproductie.

  Elke denkbare instelling
  Kies uit 26 instelbare snelheden en meerdere standen. In de natuurlijke windmodus worden windsnelheden afgewisseld om echte wind te simuleren. De nachtmodus zorgt voor een goede nachtrust dankzij de minimale geluidsproductie en het automatisch gedimde scherm.

  Volledige controle
  De Whisper Flex heeft tal van intuïtieve bedieningsopties, zoals de aluminium draaiknop en het hoge resolutie LCD-scherm in het midden van de interface. O ja, je hoeft niet op te staan: je bedient de Whisper Flex gewoon met de afstandsbediening, die achterop het apparaat magnetisch vastklikt.

  Multitalent
  Met het verlengstuk verander je de Whisper Flex van een tafelmodel (51 cm) in een vloermodel (88 cm). De dock en accu maken van de Whisper Flex een ware draadloze ventilator. De accu gaat tot wel 18 uur mee, afhankelijk van de instellingen.

  Specificaties
  Afmetingen – 34 x 34 x 51-88 cm
  Energieverbruik– 3-27w
  Geluidsniveau – 13-50 dBa
  Luchtcirculatie – 710m³/hr
  90⁰ horizontale swing
  100⁰ verticale swing
  26 standen
  Natuurlijke wind & nachtmodus
  Digitaal LCD display
  Aluminum draainop
  Dubbele ventilatorbladen
  15m wind bereik
  Timer – 0-12u
  Inclusief afstandsbediening, dock & battery pack.

  149,99


  Titel: Duux Whisper Flex Black incl. Dock & BatteryPa
  Prijs: € 149,99
  Productcode: 9200000114691682


   

De ultieme ventilator volledig draadloos

Draadloos wonder
Whisper Flex: de eerst design ventilator met optie om hem volledig draadloos te maken. Dankzij de optionele accu kun je deze ventilator overal mee naartoe nemen; bijvoorbeeld naar je slaa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top