Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Automatische solar led lamp met bewegingssensor op


 • Automatische solar led lamp met bewegingssensor op
  Automatische solar led lamp met bewegingssensor op Deze sensor solar lamp bestaat bestaat uit maar liefst 30 LED lampen. Hierdoor kan het dienen als een ideale tuinverlichting. De zonne-energie lampen zijn in de smaak bij mensen aangezien ze duurzaam zijn en bovendien nog mileuvriendelijk. De oudere tuinlampen en buitenverlichtingen zijn duidelijk in alle fronten ingehaald door de Solarlamp die werkt op basis van een bewegingssensor. Iedere keer dat deze tuinlamp een beweging signaleert zullen de led lichten fel gaan schijnen. Buiten het feit dat het gebruik kan worden voor belichting voor de tuin, is het ook een stille alarm voor het geval iemand je tuin in sluipt in alle stilte. De lamp zal iedere beweging door de sensoren signaleren en direct schijnen. Deze Sensor Solar lampen zijn voor de scherpste prijs te halen bij Kingkongdeals.

  De winkelketens zoals de Action, Praxis, Blokker, Intratuin die normaal gesprken ook ledverlichting, tuinlampen en buitenverlichting aanbieden kunnen qua prijs/kwaliteit niveau niet tippen aan onze prijs. Wil je Solar senor lampen kopen maar twijfel hoeveel stuks je tuin nodig heeft? Je kan altijd met een of twee solar led lampen beginnen en vervolgens er meerdere aanschaffen. Goedkoop solar lampen halen met bewegingssensor? Dan ben je op het goede adres bij Kingkongdeals.

  Wat deze Sensor solar lamp uniek maakt zijn de hoeveelheid led lichten die deze variant van de tuinverlichting bevat. We kunnen met een gerust hart verklappen dat 30 led lampen voor deze prijs niet gebruikelijk is voor de Nederlandse markt. Mensen die een lamp zoeken met veel licht die bovendien niet op batterijen werken zullen blij zijn met deze lamp die werkt op Zonne-energie. Er zijn alleen maar goede punten te benoemen over deze solar sensor lamp. Ze wegen niet zwaar, hebben een enorm felle licht, ze werken op basis van zonne-energie en ze zijn uiteraard erg milieuvriendelijk. Wat een must is voor iedere tuin in Nederland is voldoende licht. Voornamelijk in de winter waar je al erg vroeg donker wordt. Deze lampen met veel licht zijn ook alleen maar een verrijking voor iedere tuin.

  19,95


  Titel: Automatische solar led lamp met bewegingssensor op
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9200000107693979


   

Deze sensor solar lamp bestaat bestaat uit maar liefst 30 LED lampen. Hierdoor kan het dienen als een ideale tuinverlichting. De zonne-energie lampen zijn in de smaak bij mensen aangezien ze duurzaam zijn en bovendien nog mileuvriendelijk. De oudere ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top