Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Set van 4 feromooncapsules tegen de buxusmot


 • Set van 4 feromooncapsules tegen de buxusmot
  Set van 4 feromooncapsules tegen de buxusmot In deze set zitten 4 feromooncapsules om de buxusmot te bestrijden. Er dient nog apart een feromoonval aangekocht te worden.

  Raak de feromooncapsules niet met de blote handen aan en knip ze zeker niet open. Laat de feromooncapsules in het mandje van de val vallen of haal ze er met handschoenen uit zodat je de feromooncapsules niet 'besmet' met jouw eigen geur. Anders zal deze minder effectief werken.

  De feromoongeur zal gedurende enkele weken afgegeven worden door de wand van de capsules.

  Opgelet: Deze capsules zijn doorzichtig en zien er 'leeg' uit. Ze bevatten echter de feromoongeur waarop de mannelijke buxusmotten afkomen en geen vloeistof die je ziet bewegen.

  Tip: Hang de feromoonval op een hoogte van 1,7m en verwissel de feromooncapsules na zo'n zes weken. Bij warm weer dient de feromooncapsule vroeger vervangen te worden.

  32,75


  Titel: Set van 4 feromooncapsules tegen de buxusmot
  Prijs: € 32,75
  Productcode: 9200000118596603


   

In deze set zitten 4 feromooncapsules om de buxusmot te bestrijden. Er dient nog apart een feromoonval aangekocht te worden.

Raak de feromooncapsules niet met de blote handen aan en knip ze zeker niet open. Laat de feromooncapsules in het mandje ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top