AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers

One Step - Föhnborstel


 • One Step - Föhnborstel
  One Step - Föhnborstel
  Ben je het lange proces van het drogen en stylen van je haar beu? We willen er allemaal op ons best uitzien, maar meer dan een een uur wachten om het haar te laten drogen voordat je kunt gaan stylen is geen optie! Bespaar tijd met deze 2 in 1 Droger van Magic Brush!

  Wij introduceren de Magic Brush One Step Droger & Volumizer! Ons geüpgrade ontwerp halveert de tijd die je nodig hebt om je haar te drogen en te stylen. De keramische coating beschermt het haar tegen overmatige stimulatie en heeft een gelijkmatige warmteverdeling die het haar snel binnendringt van binnen naar buiten voor minder schade en meer glans. Wie geniet er nou niet van een beetje tijdwinst?

  BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  -Lichtgewicht, ergonomisch ontwerp: Voor maximaal comfort en gebruiksgemak tijdens je stylingssessies.
  -Veilig voor alle haartypes: met behulp van gelijkmatige verwarming en een salon-geteste toermalijntechnologie die is gemaakt om je haar te beschermen tijdens het stylen, is het perfect te gebruiken op elk type haar.
  -Variabele warmte: Kies uit 3 verschillende warmteniveaus, afhankelijk van je haartype, dikte of voorkeur! 160°C, 180°C & 200°C.

  -360° meedraaiend snoer van 1,6m en schakelt automatisch uit na 60 minuten. De Magic Brush is 1000W / 110-220V en is met IONS technology.

  -Flexibele borstelharen: met zachte massagekogeluiteinden die helpen om tegelijkertijd haar te drogen, glad te maken en te stylen. Vermindert kroezen en klitten, terwijl de glans en het volume toenemen!
  -Eenvoudig in gebruik: droogt en volumiseert in één stap voor minder warmteschade en mooie, volle resultaten. Zelfs direct na het douchen op nat haar te gebruiken zonder je haar te beschadigen.
  -Geweldig als cadeau: Een uniek en geweldig geschenk dat je moeder/ vriendin/ dochter absoluut zal waarderen. Bestel snel!

  GEBRUIK

  -Voor sneller resultaat, zorg voor handdoekdroog haar. Haal een kam door vochtig haar om te ontwarren voor het beste resultaat
  -Verdeel het haar in hanteerbare delen.
  -Voor prachtig glad resultaat plaats je het apparaat dicht bij de wortels en veeg je af richting de uiteinden.
  -Voor volumineuze uitbarstingen plaats je de Volumizer onder het haar, dicht bij de wortels en rol je het apparaat naar buiten tot aan de uiteinden. Voor extra lift houdt je de Volumizer 2 tot 3 seconden dicht bij de wortels vast.
  -Om de uiteinden IN te krullen, plaats je de Volumizer ONDER de uiteinden en houd je deze 2 a 3 seconden vast voordat je het apparaat naar binnen draait. Om de uiteinden naar buiten te krullen, plaats je de Volumizer OVER de uiteinden, houd je deze 2 tot 3 seconden vast en draai je het apparaat naar buiten.

  Ga jij voor de perfecte look met de Magic Brush?

  22,5


  Titel: One Step - Föhnborstel
  Prijs: € 22,50
  Productcode: 9200000106327516


   


Ben je het lange proces van het drogen en stylen van je haar beu? We willen er allemaal op ons best uitzien, maar meer dan een een uur wachten om het haar te laten drogen voordat je kunt gaan stylen is geen optie! Bespaar tijd met deze 2 in 1 Droge....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top