Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Peter Evers Peter Evers
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Vipack 3-deurs kledingkast Lara


 • Vipack 3-deurs kledingkast Lara
  Vipack 3-deurs kledingkast Lara Deze nette 3-deurs kledingkast Lara van Vipack heet een strak uiterlijk waardoor hij zowel in een jongens- als meisjeskamer past. De kast is gemaakt van Scandinavisch grenenhout met MDF panelen en is in een heldere witte kleur afgelakt. De panelen hebben kleine groefjes wat de kast net wat leuker maakt. De kast heeft links en rechts een legplank met daaronder een roede om kleding aan op te hangen. In het midden heeft deze Lara kledingkast 4 legplanken. Kenmerken- Zelfbouw pakket met eenvoudige montage instructie- Maak je slaapkamer compleet met de andere meubelen uit de Lara serieAfmetingTotaal: 204 5x166x57cm (hxbxd)Op de kledingkast Lara van Vipack geven wij drie jaar volledige garantieOp meubelen

  1099,00 1099


  Titel: Vipack 3-deurs kledingkast Lara
  Prijs: € 1.099,00
  Productcode: 86274862-0000-Wit


   

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top