Peter Evers Peter Evers
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

HKC MPAYH-3450 Mini PC Win 10 Intel Apollo Lake N3


 • HKC MPAYH-3450 Mini PC Win 10 Intel Apollo Lake N3
  HKC MPAYH-3450 Mini PC Win 10 Intel Apollo Lake N3 De HKC MPAYH-3450 Mini Pc is een compacte net afgewerkte computer. Door zijn compacte formaat past hij onder of op elke werkplek en met de bijgeleverde ophang beugel kan je hem gemakkelijk ophangen aan de achterkant van een monitor, hiervoor gebruik je de VESA schroefgaten welke op bijna elke monitor aanwezig zijn. De HKC MPAYH-3450 beschikt over 4GB Ram geheugen wat meer dan genoeg is voor dagelijkse taken, zoals office en internet. Met de SSD van 32 GB starten programma’s razendsnel op en met behulp van het SD slot kan het geheugen goedkoop en makkelijk worden vergroot om meer ruimte te bieden voor bijvoorbeeld foto’s en documenten. De Intel Celeron processor met 2,40 Ghz Quad-core zorgt dat zelfs veel eisende programma’s soepel en snel werken.
  De HKC MPAYH-3450 zonder de noodzaak van een internetaansluiting. Dankzij Wireless AC maakt deze computer overal verbinding met draadloze netwerken zowel op 2,4Ghz als 5 Ghz, snel genoeg voor bijvoorbeeld het streamen van multimedia.
  Op de HKC MPAYH-3450 zit 2 jaar garantie zodat je zorgeloos kan genieten van de computer.

  149,99


  Titel: HKC MPAYH-3450 Mini PC Win 10 Intel Apollo Lake N3
  Prijs: € 149,99
  Productcode: 9200000087912511


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top